• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü kızlar bu bereyi nasıl örebilriim? yardım edebilecek olan var mı acaba .

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

elf0

"Her Daim Babasının Kızı"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
672
233
133
31
Screenshot_2014-12-13-16-27-45-1.png

Pembesini örmek istiyorum da ..

ponponları diyorsan canım onları sonradan dikersin yapıp sanırım örgüsü alt kısmı lastikli örgü

çok güzel ya.bu berelerin hazır satılanları var mı.ben de bu tiplerden istiyorum ama hiç rastlamadım şu ana kadar.

çok güzel ya.bu berelerin hazır satılanları var mı.ben de bu tiplerden istiyorum ama hiç rastlamadım şu ana kadar.

Evet var siyahini gördüm Aliexpress te ama ben pembesini yapmak istiyorum. Instagram da da bi sayfada biri ücret karşılığı sipariş aliyorum diyodu ama ben kendim yapmak istiyorum hem belki eldiven de orerim aynı renk

ponponları diyorsan canım onları sonradan dikersin yapıp sanırım örgüsü alt kısmı lastikli örgü

Yok canım berenin kendisini öğrenmek istiyorum da yapilisini anlatan bi video veya yazı olsa çok iyi olur

Evet var siyahini gördüm Aliexpress te ama ben pembesini yapmak istiyorum. Instagram da da bi sayfada biri ücret karşılığı sipariş aliyorum diyodu ama ben kendim yapmak istiyorum hem belki eldiven de orerim aynı renk

Yok canım berenin kendisini öğrenmek istiyorum da yapilisini anlatan bi video veya yazı olsa çok iyi olur

üzerindeki modeli bilsen internette yapılışına bakabilirsin.

Back