• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi sorum olcak size......

ayy dimii haklısın:çok üzgünüm:onu düşünemedim ceneme(cnm)k.bakma doktor alır aletleri bozar sonra haklısın:çok üzgünüm:
kızım seni gebertirimkaydirigubbakcemileay yok bu cahal üniye falan gitmiyo:roflol:nan deliii onla onun alakası olurmuuulülülülülülüallahım öldürücen sen beni yaa..hayatım korkma ona zarar gelmez tamamı annem:teselli::smiley-cool:
sırnaşık şey kız sanki her ay jinekoloğe gidiyom hee :mymeka:
ilk kez gitcez herhal

o dusuk bellerı bır sure rafa kaldır canım ınan o dusuk beller bızı hasta edıyo hep zaten..

valla dedıgım agrıyı ben bıle anlamıyorum artık regl oncesınden baslayıp sonrakı 2 gun de devam eden bı agrı.. arada bı kac gun kesılıyo agrı sadece.. toplarsan 10 gun devre dısı oluyorum.. hadı oncesını anlıyorum ama sonrasına aklım ermedı bı turlu
:teselli: ayyy cnm benm senn durum benden de kötü çnkü o agrı acayip feci bişe yaaa hadi gel doktara gidiyozz kaydirigubbakcemile

illada jinekologa gitmene gerk yok..
benim de aynı senin gibi sorunlarım vardı..
yanma,kaşıntı,idrara çıkarken yanma,yoğun akıntı..
mahalledeki sağlık ocağına göründüm..derdimi anlattım
ilaç verdi anında geçirdi..korkcak birşey yok
mantar olmuşşun sende galiba..bu bayanlarda çok sık görülen birşey..
toplu kullanım alanlarındaki wc,banyo gibi yerlerden kapmış olabilirsin
vajinayı sabunla yıkamak,krem vs..gibi şeyler sürmekte yapabilir...
a.s.
saol tatlım evet sağlık ocaklarıda olabilir haklısın ama benm başka bi rahtsızlığımda var mecbur gtmeme gerek bi uzmana :çok üzgünüm:
gitmişkende bu rahtsızlığımı da söyliycem yerimseniben

nan ilk kez gidicen tamamda insan onu tahmin etmezmi zarar vermez benimkine diesırnaşık şeysırnaşık şeydeli yaakaydirigubbakcemile3..canım jinekoloğa gitmekten çekiniyosan antibiyotik kullan iltihap olmuşsa içinde kurutsun,birde sebametin vajina için jeli var 24tl falan onu kullan,birde çok dar ve sıkı giyinme,tisini çok tutma bide:)tangada çok giyme

nan ilk kez gidicen tamamda insan onu tahmin etmezmi zarar vermez benimkine diesırnaşık şeysırnaşık şeydeli yaakaydirigubbakcemile3..canım jinekoloğa gitmekten çekiniyosan antibiyotik kullan iltihap olmuşsa içinde kurutsun,birde sebametin vajina için jeli var 24tl falan onu kullan,birde çok dar ve sıkı giyinme,tisini çok tutma bide:)tangada çok giyme

tanga giyiniyorum da çok giymemesi kaldı kaydirigubbakcemile3
benmkine lafına koptum :roflol:
yaz geldi yaa ohhh bol bol giyeriz artk dar gymem kanka yerimseniben
şu jelden aldırıyım anneme cnm

kulanktan duyma hıc bısey yapmadan doktora gıt canım bence. mantar flnsa ılerlemesin..geçmiş olsunn yerimseniben

muhtemelen mantar sorunu olabilir yada iltihaçtır bekarsan alttan muayene etmez zaten doktorlar ultrasonla incelerler önemli bişey yoktur sıkılıp üzülme tatlım
geçmiş olsunnn

konu açılmışken bende sorayım dedim
doğuma 1 ay kala çok ağrım oldu genital bölgemde kemiklerim yani malum son zamanlardı ağırlaşmıştım e doğurdum hala ağrı var neden olabilirki

Yanma hissi varsa idrar yolları enfeksiyonudur.

Yıllardır bu dertten muzdaribim. İlaç tedavisi gördüm ama maalesef ayaklarımı üşüttüğüm anda tekrar başlıyor.

Akıntı ve kaşıntı da yine enfeksiyondan kaynaklanır..

Mantar kaşıntısı hafif değildir, mahfeder insanı, genital bölge dışındaysa gözle görülür, kaşımaktan kanar, yaralar açılır ve bulaşıcıdır. Dağılır da dağılır :1no2:

İç mantar varsa çok acilinden Dr.' a görünmelisin ...

Acil şifalar diliyorum...

iltihaplanma olabilir mutlaka doktora görün.antibiyotikle atlatırsın

muhtemelen mantar sorunu olabilir yada iltihaçtır bekarsan alttan muayene etmez zaten doktorlar ultrasonla incelerler önemli bişey yoktur sıkılıp üzülme tatlım
geçmiş olsunnn

Yanma hissi varsa idrar yolları enfeksiyonudur.

Yıllardır bu dertten muzdaribim. İlaç tedavisi gördüm ama maalesef ayaklarımı üşüttüğüm anda tekrar başlıyor.

Akıntı ve kaşıntı da yine enfeksiyondan kaynaklanır..

Mantar kaşıntısı hafif değildir, mahfeder insanı, genital bölge dışındaysa gözle görülür, kaşımaktan kanar, yaralar açılır ve bulaşıcıdır. Dağılır da dağılır :1no2:

İç mantar varsa çok acilinden Dr.' a görünmelisin ...

Acil şifalar diliyorum...

tek tek teşekkr ediyorum kızlar yorumlar içn a.s.
müsait bi zmn olsa hemn gtcem doktora.ihmale gelmz :1no2:

Back
X