• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi sorum olcak size......

Pati

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
6.064
0
0
Diğer
kızlar benim ara sıra agrılarım oluyo...
nasıl anlatıyım vajinanın iç kısmında,sanki kaşınıyo gibi...
hani regl oldugumuzda da agrır ya bazen iç kısım :çok üzgünüm:
nedenini bilen var mı kızlar?
sizlere de oluyo mu :uhm:

teşekkürler şimdiden a.s.

malesef hiç bi fikrim yok şekerim umarım önemli bişey değildir ama değildir yaa bence..

yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim kızlar sengözlerimebaksanab

yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim kızlar sengözlerimebaksanab

son kez rep denemesi için giriym dedim konunu gördüm..manyak ne yazmış yoğun ilgiden dolayı..hahahahahahahsırnaşık şeysırnaşık şeysen ne komik bi kızsın ya:roflol::roflol:
kanka kesinlikle jinekoloğa gidip görün..bunda utanılıcak bi durum yok..jinekoloğa sadece evli kadınlar gitmez..genç ve bekar kızlarda gidip kontrol olmalı..bide dar kot giyiyosan oda yapabilir canım bakCADIARZUdar şeyler giyme..iç çamaşırına özen göster,oturma şeklinde rahat olsun sıkıştırma oranı fazla..mesela dar kot varken bacak bacak üstüne atarsın oran rahatsız olur hani..kötü bişi yoktur takma kafana ama görün doktora

allah allah.. bana hiç olmuyo regl dönemi dışında.. hadi bakalım sana doktor yolları....

son kez rep denemesi için giriym dedim konunu gördüm..manyak ne yazmış yoğun ilgiden dolayı..hahahahahahahsırnaşık şeysırnaşık şeysen ne komik bi kızsın ya:roflol::roflol:
kanka kesinlikle jinekoloğa gidip görün..bunda utanılıcak bi durum yok..jinekoloğa sadece evli kadınlar gitmez..genç ve bekar kızlarda gidip kontrol olmalı..bide dar kot giyiyosan oda yapabilir canım bakCADIARZUdar şeyler giyme..iç çamaşırına özen göster,oturma şeklinde rahat olsun sıkıştırma oranı fazla..mesela dar kot varken bacak bacak üstüne atarsın oran rahatsız olur hani..kötü bişi yoktur takma kafana ama görün doktora

sırnaşık şey napiyim tatlım bi dolu okuyan yazmamş bişe sositososito
hep dar giyerim ve bcak bacak üstne atarm alışkanlık a.s
ama iç kısma etki eder mi bilmiyorum canm...canm jinekoloğa görün diyosun ama anlamadıgım nasl muayene etcek alttan :uhm: kızlık durumu var yane

allah allah.. bana hiç olmuyo regl dönemi dışında.. hadi bakalım sana doktor yolları....

başka bi durumdan dolayı gtcem zaten canm...bu sorunumu da söylerim...inş kötü bişe degildir :Saruboceq:

Mantar problemi yaşıyor olabilirsiniz,bir jinekoloğa görünmenizde fayda var.Geçmiş olsun.

benim arkadaşımdada olmuştu ama o havuza girmişti ondan olmuştu aynı belirtiler doktora görün geç kalma bence enfeksiyonda olabilir

bende mantar olabilir diye düşünüyorum , ayni durum bendede olmuştu ve sonuç mantar çıktı.....

Mantar problemi yaşıyor olabilirsiniz,bir jinekoloğa görünmenizde fayda var.Geçmiş olsun.

saol canm a.s. çogunuz mantar dedi...doktora gitmem farz oldu :))

benim arkadaşımdada olmuştu ama o havuza girmişti ondan olmuştu aynı belirtiler doktora görün geç kalma bence enfeksiyonda olabilir
havuza flan grmedm canm...mantarsa nedeni ne acaba :uhm:

bende mantar olabilir diye düşünüyorum , ayni durum bendede olmuştu ve sonuç mantar çıktı.....

senn de iç kısımlarda mı olmuştu canm...yoksa bikini blgesnde mi

tatlim usutuyosan da olabilir ayagindan terligini eksik etme bi de naylon ic camasiri giyme...
gecmis olsun cok da takma kafana..
benm de regl bitiminden sonra 4-5 gun agrilarim devam ediyo baslik actim ama kimse ilgilenmedi dusunmemeye calsiyorum pskilojik diyorum.. bakaliim bu ay ne olcak..

Temizlik sırasında,sabun yada benzeri ürünler kullanmak mantar oluşumunda büyük etken,havuza girmedende kapma ihtimaliniz yüksek

tatlim usutuyosan da olabilir ayagindan terligini eksik etme bi de naylon ic camasiri giyme...
gecmis olsun cok da takma kafana..
benm de regl bitiminden sonra 4-5 gun agrilarim devam ediyo baslik actim ama kimse ilgilenmedi dusunmemeye calsiyorum pskilojik diyorum.. bakaliim bu ay ne olcak..
bende üşüttüğümü düşündüm önce canm...ayagmdan çorap terlik eksk olmaz ama düşk bel giyindgm içn agrılar olabilir belkide,soguktan :S
regl bitimnden sonra agrıyı ilk kez duyuyorum canm...genelde ilk gün veya bi gün öncesi olmaz mı ki :uhm:

Temizlik sırasında,sabun yada benzeri ürünler kullanmak mantar oluşumunda büyük etken,havuza girmedende kapma ihtimaliniz yüksek

havzlar hijyenik olmadgndan girmiyorum cnm...sabun veya temzlemek için ürünlerin zararlı olacagını duyunca hiç kullanmadm zaten canm :bbo:
teşkkr edrim bilgilrn için a.s.

içte dediğin gibi yanma,dıştada kaşıntı oluyordu cnm....

sırnaşık şey napiyim tatlım bi dolu okuyan yazmamş bişe sositososito
hep dar giyerim ve bcak bacak üstne atarm alışkanlık a.s
ama iç kısma etki eder mi bilmiyorum canm...canm jinekoloğa görün diyosun ama anlamadıgım nasl muayene etcek alttan :uhm: kızlık durumu var yane

başka bi durumdan dolayı gtcem zaten canm...bu sorunumu da söylerim...inş kötü bişe degildir :Saruboceq:

ayy dimii haklısın:çok üzgünüm:onu düşünemedim ceneme(cnm)k.bakma doktor alır aletleri bozar sonra haklısın:çok üzgünüm:
kızım seni gebertirimkaydirigubbakcemileay yok bu cahal üniye falan gitmiyo:roflol:nan deliii onla onun alakası olurmuuulülülülülülüallahım öldürücen sen beni yaa..hayatım korkma ona zarar gelmez tamamı annem:teselli::smiley-cool:

bende üşüttüğümü düşündüm önce canm...ayagmdan çorap terlik eksk olmaz ama düşk bel giyindgm içn agrılar olabilir belkide,soguktan :S
regl bitimnden sonra agrıyı ilk kez duyuyorum canm...genelde ilk gün veya bi gün öncesi olmaz mı ki :uhm:
o dusuk bellerı bır sure rafa kaldır canım ınan o dusuk beller bızı hasta edıyo hep zaten..

valla dedıgım agrıyı ben bıle anlamıyorum artık regl oncesınden baslayıp sonrakı 2 gun de devam eden bı agrı.. arada bı kac gun kesılıyo agrı sadece.. toplarsan 10 gun devre dısı oluyorum.. hadı oncesını anlıyorum ama sonrasına aklım ermedı bı turlu

illada jinekologa gitmene gerk yok..
benim de aynı senin gibi sorunlarım vardı..
yanma,kaşıntı,idrara çıkarken yanma,yoğun akıntı..
mahalledeki sağlık ocağına göründüm..derdimi anlattım
ilaç verdi anında geçirdi..korkcak birşey yok
mantar olmuşşun sende galiba..bu bayanlarda çok sık görülen birşey..
toplu kullanım alanlarındaki wc,banyo gibi yerlerden kapmış olabilirsin
vajinayı sabunla yıkamak,krem vs..gibi şeyler sürmekte yapabilir...

Back
X