- 20 Nisan 2020
- 126
- 138
- 18
- Konu Sahibi melliyesill
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yürüyüş yapıyorum ve ip atlıyorum. Kas var ama bir türlü incelemiyorum.Bazen zumba yapın iyi gelebilir
Ah çok sevindim. Günlük konuşabilirsek yediklerimizi yaptıklarımızı yazalım. İnşşallah bu azimle istediğimiz sonuçları alırızBen de 1.58 im asla 60 in altına inemiyordum insem bile 57 ama su an 56 yı gördüm yapalım tabiki de
Ya aslında orantılı ama kendimi kilolu görüyorum hani vücut ölçülerim falan herkes tarafından iyi deniyor ama kendimle barışık değilimKılonuz ıyı degıl mı
Ben aralıklı oruç yapıyorum bir de chloe nin egzersiz programını su an iyi gidiyor haftaya carsamba tartılıcam mutlaka yazarımAh çok sevindim. Günlük konuşabilirsek yediklerimizi yaptıklarımızı yazalım. İnşşallah bu azimle istediğimiz sonuçları alırız
Bence guzel yanı belkı dıyet yerıne sporla vucudunu sekıllendırebılırsınYa aslında orantılı ama kendimi kilolu görüyorum hani vücut ölçülerim falan herkes tarafından iyi deniyor ama kendimle barışık değilim
Bel:66
Göğüs:88
Kalça:94
Tamam canım inşallah tartımızın ibresi sola oynar.Ben aralıklı oruç yapıyorum bir de chloe nin egzersiz programını su an iyi gidiyor haftaya carsamba tartılıcam mutlaka yazarım
Bu karantina da hiçbirşey yapılmıyor merdiven çıkıp iniyoruz bol bol. Apartmanın için de yürüyüş yapıyoruz olduğu kadar. Vakit bulsak da bu hastalıktan sonra gitsek keşke çok iyi olurBence guzel yanı belkı dıyet yerıne sporla vucudunu sekıllendırebılırsın
Biraz daha erken kalkmaya çalış diyeceğim ama oruçlar başlıyor. İftar vakitleri çok geç ve bu biraz sıkıntı olacak. Hafif yemek yiyeceğiz ve geceye doğru acıkabiliriz. İnsan ister istemez ona buna saracak. Bu yüzden kendimize hakim olmamız lazım.Ben çok geç uyanıyorum bugün öğlen bir patates püresi yedim 15 dakika egzersiz yaptım akşam yemeğini ailem oruçlu olduğu için 8 de açıcam Ramazan beni korkutuyor
Gidecek inşallahKesinlikle öyle kuzu artık iftarda hafif yiyeceğim yoksa yine 60 olmak istemiyorum yağdan gitmesini çok istiyorum