Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bebeğimi kaybedıyorum
- Konu Sahibi ebruli22
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet kızlar,bebek gidıyor galiba senağlama..pazar günü HCG 123 çiktı Dün 85 çiktı...kanamam da yok,sangi da yok ama nıye boye oldu anlamadım
canım yaa canını sıkma yoktur bişey doktora gittinmi hiç gitmediysen bi git üzülme ne olur bende hamileliğimi dün öğrendim insan sürekli panik oluyo herşeyden sen bi doktora git inşallah hayırlı haberler alırsın
canım inşallah korktuğun gibi değildir,seni çok iyi anlıyorum şu an bende çok benzer şeyler yaşıyorum,umarım senin iyi haberlerini alırız.Senin için dua edecem.kızlar hastaneye gidıyorum...sonra görüşürüz..bana dua edin ne olur
B
barbie0101
Ziyaretçi
canım ya...benneyaptımki inan çok üzüldüm çünkü aynı şeyi bende yaşadım kan testinde çıktı herkes sevindi tam veş haftalık oldu sabah bi uyandım koşarak lavaboya gittim serçe parmağı kadar paçalar düştü doktora gittim düşük dedi... hayırlısı canım benim hiç üzülme.. meleklerimiz bize gelecek zamanı biliorlar şimdi zamanı değilmiş demekki böle düşünelim birazda olsa rahatlarız...:a015:geldim...malesef düşük oluyorsenağlama
canım ya...benneyaptımki inan çok üzüldüm çünkü aynı şeyi bende yaşadım kan testinde çıktı herkes sevindi tam veş haftalık oldu sabah bi uyandım koşarak lavaboya gittim serçe parmağı kadar paçalar düştü doktora gittim düşük dedi... hayırlısı canım benim hiç üzülme.. meleklerimiz bize gelecek zamanı biliorlar şimdi zamanı değilmiş demekki böle düşünelim birazda olsa rahatlarız...:a015:
geçmiş olsun cnm benim...ne yapalım 2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti artık...demeki zamanı değilmiş senağlama :çok üzgünüm:
canım çok üzüldüm geçmiş olsun
teşekkürler cnm benim...bidahaki seferinde inşallah :çok üzgünüm:
eğer 10 gündür ilişki olmadıysa yaptırsın tabiki yarın.. beklemenin anlamı yok ama yok bu geçen 3-4 gün içerisinde beraber olduysanız yaptırmasın...
yok olmadı 10 günü geçti 12-13 gün oldu galiba...yarın sabah onu zorla götürecam :mymeka: klava: