• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakın lütfen gebelik testi

Hayırlı olsun ınsallah canım hamıle kalmak için bir yöntem uyguladın mı
Öncelikle sağol canm ama hamile olup olmadığımı dha bilmiyorm 2 gün sora kaset test yaptım bu sefer tek çizgi çıktı dha kan da vermedim adette olmadm

(Konuyu yine açmıştım ama pek kimse görmedi o yüzden yine paylaştım) Adetim 1 hafta gecikti onun üstüne bide grip oldum her yerim ağrıyo gripten dolayı mı yoksa hamilemiym bilmiyorum 4 5 gündür durmadan kusuyorm hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor sırtımda karnımda adet olacakmışm gibi sancım oluyor bugun sabah aç karna test yaptım 2 dk içinde böyle bi sonuç çıktı 2. Çizgi görünüyor ama çok hafif böyle olupta hamile çıkan varmı hamileysem ilk hamileliğim olacak o yüzden pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim 🥺❤️
Hamilesin

(Konuyu yine açmıştım ama pek kimse görmedi o yüzden yine paylaştım) Adetim 1 hafta gecikti onun üstüne bide grip oldum her yerim ağrıyo gripten dolayı mı yoksa hamilemiym bilmiyorum 4 5 gündür durmadan kusuyorm hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor sırtımda karnımda adet olacakmışm gibi sancım oluyor bugun sabah aç karna test yaptım 2 dk içinde böyle bi sonuç çıktı 2. Çizgi görünüyor ama çok hafif böyle olupta hamile çıkan varmı hamileysem ilk hamileliğim olacak o yüzden pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim 🥺❤️

Hamilesin yüksek ihtimal 😊 iki güne tekrarla çizgi daha net olacaktır daha yeni olduğundan silik çıkıyor

Amin inşallah bizde aynı durumdayız 1bucuk yıldır olmuyor. Sizin gördüğünüz siliği ben görsem direkt acile kan vermeye giderdim. İçinizdeki o kuşkunun kaybolması için kan testine gidin bence
Merhaba ben yeni açtım hesabı acaba nasıl konu açarıö

Beniimde testime bakar mısınız?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-04-17 at 11.01.50.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-17 at 11.01.50.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 57
Back
X