(Konuyu yine açmıştım ama pek kimse görmedi o yüzden yine paylaştım) Adetim 1 hafta gecikti onun üstüne bide grip oldum her yerim ağrıyo gripten dolayı mı yoksa hamilemiym bilmiyorum 4 5 gündür durmadan kusuyorm hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor sırtımda karnımda adet olacakmışm gibi sancım oluyor bugun sabah aç karna test yaptım 2 dk içinde böyle bi sonuç çıktı 2. Çizgi görünüyor ama çok hafif böyle olupta hamile çıkan varmı hamileysem ilk hamileliğim olacak o yüzden pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bakın lütfen gebelik testi
- Konu Sahibi Ece0505
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Var gibi ya hayırlı olsun canım bi kaç gün daha bekle gidip kan ver(Konuyu yine açmıştım ama pek kimse görmedi o yüzden yine paylaştım) Adetim 1 hafta gecikti onun üstüne bide grip oldum her yerim ağrıyo gripten dolayı mı yoksa hamilemiym bilmiyorum 4 5 gündür durmadan kusuyorm hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor sırtımda karnımda adet olacakmışm gibi sancım oluyor bugun sabah aç karna test yaptım 2 dk içinde böyle bi sonuç çıktı 2. Çizgi görünüyor ama çok hafif böyle olupta hamile çıkan varmı hamileysem ilk hamileliğim olacak o yüzden pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim
İnşallah vardır canım 1 buçuk yıldır istiyorz olmuyor dua edin lütfenVar gibi ya hayırlı olsun canım bi kaç gün daha bekle gidip kan ver
Bizde istiyoruz olmuyor canımİnşallah vardır canım 1 buçuk yıldır istiyorz olmuyor dua edin lütfen
Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah isteyen herkesin gönlüne göre versin rabbim bu hayırlı ramazan günü hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahBizde istiyoruz olmuyor canım
İnşallah dedğin gibidir canm 1 2 güne gidip kan vermeyi düşünüyorm 2 güne kadar bi test dha yaparım ona göre giderimVar canım silik te olsa belli yine kan ver değerini bir ölçsün ler ihmal etme bugün yarın git bende kızıma ilk böyle silik çizgi ile öğrendim
- 5 Aralık 2021
- 2.621
- 2.979
- 83
Amin inşallah bizde aynı durumdayız 1bucuk yıldır olmuyor. Sizin gördüğünüz siliği ben görsem direkt acile kan vermeye giderdim. İçinizdeki o kuşkunun kaybolması için kan testine gidin benceAllah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah isteyen herkesin gönlüne göre versin rabbim bu hayırlı ramazan günü hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin canım inşallahAllah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah isteyen herkesin gönlüne göre versin rabbim bu hayırlı ramazan günü hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Yarın gitmeyi düşünüyorum canım bakalm çok hasta olduğum için dışarı çıkamıyorum bile o yüzden gidemedim Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallahAmin inşallah bizde aynı durumdayız 1bucuk yıldır olmuyor. Sizin gördüğünüz siliği ben görsem direkt acile kan vermeye giderdim. İçinizdeki o kuşkunun kaybolması için kan testine gidin bence
- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Kaset test ise hafif çizgi bile hamile demek diye biliyorum. Erken gebeliklerde yanılma yapı oluyor ama kasette bu oran çok az. Bence hemen kan vermelisin hayırlı olsun(Konuyu yine açmıştım ama pek kimse görmedi o yüzden yine paylaştım) Adetim 1 hafta gecikti onun üstüne bide grip oldum her yerim ağrıyo gripten dolayı mı yoksa hamilemiym bilmiyorum 4 5 gündür durmadan kusuyorm hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor sırtımda karnımda adet olacakmışm gibi sancım oluyor bugun sabah aç karna test yaptım 2 dk içinde böyle bi sonuç çıktı 2. Çizgi görünüyor ama çok hafif böyle olupta hamile çıkan varmı hamileysem ilk hamileliğim olacak o yüzden pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim
- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
Amin canm inşallah evet bende ondan şüpheye düştüm aceba hamilemiym yoksa soğuk aldığım için mi belirtiler ama test yapınca böyle çıkınca bi ümitlendim hayırlısı inşallah bakalm artkkBebek var gibi ama belirtiler üşüttüğünüz için olabilir bu kadar silikse henüz çok yenidir bulantı kusma vs daha ileriki haftalarda başlıyor
İnşallah hamilesinizdir test verip kesinleştirin bir an önce çünkü kötü üşütmüş gibisiniz vitamin desteği vs verir doktor belki
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım sonucunu paylaşırsan sevinirim benim de adet günüm tam 7 gün gecikti dün kan verdim gebelik yok dedi doktor ama adetinde gelmedi ağrı şancı da hala şüpheleniyorumİnşallah dedğin gibidir canm 1 2 güne gidip kan vermeyi düşünüyorm 2 güne kadar bi test dha yaparım ona göre giderim
- 5 Aralık 2021
- 2.621
- 2.979
- 83
Amiin inşallah cümlemizin yaşınız 19 mu sizinYarın gitmeyi düşünüyorum canım bakalm çok hasta olduğum için dışarı çıkamıyorum bile o yüzden gidemedim Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah
Amiin inşallah cümlemizin yaşınız 19 mu sizin
Yaşım 20 canm 2 ay sonra 21 girecem inşallahAmiin inşallah cümlemizin yaşınız 19 mu sizin
Sağol canımtestte net görünüyor bi kan testi verin yarin hem hastaliginiz icinde baktirin kendinizi gecmis olsun
Amin canm çok sağol tabiki net sonuç alınca paylaşırm Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallahRabbim gönlüne göre versin inşallah canım sonucunu paylaşırsan sevinirim benim de adet günüm tam 7 gün gecikti dün kan verdim gebelik yok dedi doktor ama adetinde gelmedi ağrı şancı da hala şüpheleniyorum