• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aralık 19-20 de yumurtlama pick gören varmı??

zeyneppala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
51
19
3
27
beklenen âdet tarihiniz nedir kızlar benim 4 aralı yumurlamadan 10 gün geçti bekliyorum test için sizde yapan öğrenen varmıı

benim 22ydi 6 ya da en geç 7 aralık regl günüm. sabırla 7 günü bekliyorum. negatif görürsem üzülürüm çünkü:KK42:

ay aynıyız benimde pick 22 aralık beklenen tarihim en geç 7-8 şeklinde sabırsızlanıyorum ya belirtin varmı acaba
ben o tarihlerden bu yana inanılmaz karın ve bel ağrısı çekiyorum , gerçi birkaç gündür hafifledi. umarim hamileyimdir de bu agrilara değer demiştim o kadar ağrım vardı. ilk korunmasız denememiz. çok sık değil ama o ara birkaç günü değerlendirdik. hayırlısı bakalım bekliyorum inşallah hamileyizdir :KK36:

ben o tarihlerden bu yana inanılmaz karın ve bel ağrısı çekiyorum , gerçi birkaç gündür hafifledi. umarim hamileyimdir de bu agrilara değer demiştim o kadar ağrım vardı. ilk korunmasız denememiz. çok sık değil ama o ara birkaç günü değerlendirdik. hayırlısı bakalım bekliyorum inşallah hamileyizdir :KK36:
hadi inşallah canımm ♥️

Bende 20 aralıkta pik gördüm beklenen tarih Ocak 3 göğüs sızım var şişler aşırı ama regl olacakmışım gibi gelmiyor bakalım inşallah yumurtlamadan sonraki 12. Gün test yaptım negatifti ama bir umut reglin geçmesini bekliyorum kısmet inşallah bizde mutlu haber alırızzzz

Back