Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar aralık 19-20 de yumurtlama pick gören varmı??
ben o tarihlerden bu yana inanılmaz karın ve bel ağrısı çekiyorum , gerçi birkaç gündür hafifledi. umarim hamileyimdir de bu agrilara değer demiştim o kadar ağrım vardı. ilk korunmasız denememiz. çok sık değil ama o ara birkaç günü değerlendirdik. hayırlısı bakalım bekliyorum inşallah hamileyizdir
ben o tarihlerden bu yana inanılmaz karın ve bel ağrısı çekiyorum , gerçi birkaç gündür hafifledi. umarim hamileyimdir de bu agrilara değer demiştim o kadar ağrım vardı. ilk korunmasız denememiz. çok sık değil ama o ara birkaç günü değerlendirdik. hayırlısı bakalım bekliyorum inşallah hamileyizdir
Bende 20 aralıkta pik gördüm beklenen tarih Ocak 3 göğüs sızım var şişler aşırı ama regl olacakmışım gibi gelmiyor bakalım inşallah yumurtlamadan sonraki 12. Gün test yaptım negatifti ama bir umut reglin geçmesini bekliyorum kısmet inşallah bizde mutlu haber alırızzzz