Her seferinde bembeyaz oluyorsa baya ciddi durumunuz. Benim başıma iki kez geldi bu sadece iki yılda. İki farklı fitil ve krem vermiş olması lazım. Fitillerin biri tüm bakterileri öldürür ikincisi sağlıklı bakteri oluşumunu sağlar. Krem de kaşıntıyı azaltır. Kremi ilişkiye girerken eşinizin de penisine sürmesi lazım. İyice içerilere sürülmüş oluyor o sayede.
Hijyeninize çok dikkat etmeniz lazım, kuru tutmanız lazım. Günde 3-4 kere iç çamaşırı değiştirmelisiniz gerekirse, pamuklu olmalı çamaşırınız. Bir de gvyna adında bir intim jel var. Üzerinde rahatlatıcı olanı mantar enfeksiyonlarına karşı üretilmiş. Diğer jeller işe yaramıyor. En iyi jel bu. Eczanelerde ve kozmetik mağazalarında satılıyor. Bazen indirime giriyor. Islak mendilleri de var. Dışarıdayken kullanmak için. Bu jeli her tuvaletinizde ve duşta kullanmalısınız. Tekrarlıyorum her ilişkide eşinize bulaşması çok ciddi akıntınız olduğu anlamına geliyor. Zirve yapmış yani. Bir süre sonra sadece duşta kullanmaya başlayabilirsiniz.
Bunu sadece jel+kuru tutma+iki fitil ve kremi kullanarak yenebilirsiniz. Bir de ek olarak probiyotik kullanabilirsiniz. O da vücutta sağlıklı bakteri oluşumunu destekler.