- Konu Sahibi DXUXNYA TATLISI
Kızlar karnımda çok ince seyirlerde devam eden ağrı var bu hamilelik belirtisi olabilir mi?Ve gazım çok oluyo beni aydınlatır mısınız hamişler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar karnımda çok ince seyirlerde devam eden ağrı var bu hamilelik belirtisi olabilir mi?Ve gazım çok oluyo beni aydınlatır mısınız hamişler...
zfkaplan bizde bu ay denedik arkadaşım ama benim bu ay hiç umudum yok yumurtlama günüm geçmişti çünki hayırlısı artık peki sen mi korundun eşin mi korundu hayatımçok doğru arkadaşlar bizimde ilk denememizdi bu ay çocuk fikri o an gelişti ve eşim korunmadı bi deneyelim dedik.ben de hiç stres yapmamıştım dolayısıyla.ama ikinci denememizde strese girdim ve forumda da hep olumsuzlukları okuduğumdan hep aklımda acaba olur mu olmaz mı vardı herzamanki gibi olmadı çok gerildim ve çok stres yaptım.ama ilk denemmemizden bi şeyler hissediyorum sanki hamişim belirtileri var eğer doğruysa:)
merhaba kızlar size tavsiyem günlerini sayarak beklemeyin stres yapmayın karın ağrısı tabiki belirtilerden birisi ama ben günüm geçtikten sonra hissettin öncesinde hiç bi belirti olmadı bende bende sizler gibi aylarca bekledim ama sonunda beklemicem dedim inanın geçen ay yumurtlama günlerimde bile 2 defa sadece ilişki oldu ama olcaksa RABBİM VERECEKSE hiç bi şey bilmez 1 defa da bile olyuo bence sizde stres yapayın.....
karakız senin adet günün ne zaman çok heyecanlısın belirtiler neler