• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar adete kaç gün kala ağrınız başladı ve hamilelik öğrendiniz?

bukaaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
279
56
13
24
Kızlar adete kaç gün kala adet ağrıları çektiniz sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz? Benim bugün 9 gün var adetime ama aşırı derecede adet olacakmışım gibi ağrım var ama ben çok düzenli olurum mümkün değil erken olmam. Biz bu ay gün aşırı deneme yaptık reglden 2 gün sonra gün aşırı şeklinde ilerledik. Bilgisi olan yazabilir mi

Adete 9 gün kala benimde kasıklarımda adet ağrısı gibi oldu sonra geçti şuan adetime 2 gün var ve hiç adet belirtim dahi yok normalde adet öncesi çok beyaz akıntım olur o bile yok şaşkınım 2 gün var daha sabırsızlanıyorum ama adetim geçmeden test yapmak istemiyorum

reglden 4 gün önce başladı regl sancım ama aşırı falan değildi. hafif ve gelip giden bir sancıydı. ve ben o ay erken yumurtlamıştım bu yüzden de belirtiler erken başlamıştı.

reglden 9 gün önce başlaması bilemiyüürüüm biraz erken sanki 🙄

reglden 4 gün önce başladı regl sancım ama aşırı falan değildi. hafif ve gelip giden bir sancıydı. ve ben o ay erken yumurtlamıştım bu yüzden de belirtiler erken başlamıştı.

reglden 9 gün önce başlaması bilemiyüürüüm biraz erken sanki 🙄
Bence de erken zaten kanda da çıkmaz idrar da da çıkmaz öyle bi beklentim yok ama erken adet ağrısı çekince hani böyle olup sonradan öğrenenler var mı acaba diye merak ettim

Adete 9 gün kala benimde kasıklarımda adet ağrısı gibi oldu sonra geçti şuan adetime 2 gün var ve hiç adet belirtim dahi yok normalde adet öncesi çok beyaz akıntım olur o bile yok şaşkınım 2 gün var daha sabırsızlanıyorum ama adetim geçmeden test yapmak istemiyorum
Şuan bi belirtin varsa bi test yap varsa çıkar bence

Ben bu yumurtlama olayını hiç anlamadığım için gün aşırı denedim. 5aylık evliyim acemiyim biraz 🫣🥹
En doğrusu zaten gün aşırı denemek. Yumurtlama döngünün genelde ortalarında oluyor akıntıyla anlayabilirsin. Ha ben bilmek istiyorum dersen yumurtlama testleriyle takip edebilirsin

Evet belkide yumurtlama ağrısıydı ama peki döllenip döllenmediği nasıl anlarız benim hiç akıntım yok
Onu anlayabilmenin pek yolu yok sanırım benimde okuduğum kadarıyla. En erken döllenmeden bir hafta sonra anlaşılıyormuş. Benim fikrimse yumurta çatlarken sperm varsa ve döllenirse çok yoğun bir akıntı olmayacağı

Back
X