• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım lütfen!!!

Melokka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
821
850
33
Kızlar merhaba boş gebelik yüzünden kürtaj olmuştum bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda doktor iki ay korunma yeterli dedi. Daha önce bir de kimyasal gebelik yaşadığım için bana(ve eşime) genetik test yaptırmam gerektiğini söyledi. İlk adetimi görüp randevumu almam gerekiyormuş. O ara diğer hastalar vardı tam olarak algılayamadım genetik test yaparken adetli olmak mı gerekli/yoksa adet bitimini mi bekleyelim daha önce yaptıran ya da bu konuda bilgisi tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?
Kızlar bu arada Samsun'da yaşıyorum 19 Mayıs üniversitesi hastanesinde yaptıracağım daha önce yaptıran oldu mu?

Regl ol ver derken herhallde hormonlarınız sıfırlansın diye demiştir. Kan veriyoruz öyle oluyor genetik test reglle ilgili değil.

Kızlar merhaba boş gebelik yüzünden kürtaj olmuştum bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda doktor iki ay korunma yeterli dedi. Daha önce bir de kimyasal gebelik yaşadığım için bana(ve eşime) genetik test yaptırmam gerektiğini söyledi. İlk adetimi görüp randevumu almam gerekiyormuş. O ara diğer hastalar vardı tam olarak algılayamadım genetik test yaparken adetli olmak mı gerekli/yoksa adet bitimini mi bekleyelim daha önce yaptıran ya da bu konuda bilgisi tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?
Kızlar bu arada Samsun'da yaşıyorum 19 Mayıs üniversitesi hastanesinde yaptıracağım daha önce yaptıran oldu mu?
Kız bunun nesi acil 😀

geçmiş olsun bende geçen ay gittım adetli yada adet sonrası dıye birşey yok istediğiniz zaman yaptira bilirsiniz yalnızca bazı hormon testlerinde geçerli adetli olmak onun dışında sorun değil cnm

Geçen hafta kürtaj yapıldı. Doktor ilk reglden sonra genetik test yaptır dedi. Bende şimdi yaptırsam kan Değerlerim düşmediği için mi şimdi yapılmıyor. Beta hcg 228 di bi haftada 39 a düştü ama regl olmayı beklersem 40 gün falan beklemem gerekecek 🤯 şimdiden gitsem hem rahim toparlansa hem de sorun varsa bilip buna göte tedavi başlasak beklemek istemiyorum sanırım. Rabbimin dediği olur ama insan umut işte

Geçen hafta kürtaj yapıldı. Doktor ilk reglden sonra genetik test yaptır dedi. Bende şimdi yaptırsam kan Değerlerim düşmediği için mi şimdi yapılmıyor. Beta hcg 228 di bi haftada 39 a düştü ama regl olmayı beklersem 40 gün falan beklemem gerekecek 🤯 şimdiden gitsem hem rahim toparlansa hem de sorun varsa bilip buna göte tedavi başlasak beklemek istemiyorum sanırım. Rabbimin dediği olur ama insan umut işte
İlk günlerde ben de tamamen aynı şeyi istiyordum ama mantıklı düşünmek gerekiyor. Ne kadar zor bir şey olduğunu siz de yaşamışsınız tekrardan aynı şeyi yaşamak istemem Allah kimseye yaşatmasın. Bence bırakın bu sürede vücudunuz iyileşsin, rahminiz toparlansın, sağlıklı beslenin, gerekirse egzersiz yapın, vücudunuzu bir sonraki sağlıklı hamilelik için hazırlayın çünkü ben bu dediklerimi yapıyorum kendimi hem ruhen hem de bedenen iyi hissediyorum. Birkaç gün önce doktora gittim rahîm toparlanmış her şey yolunda iki adet döngüsü beklesen yeter dedi ama kafaya koydum o genetik test yapılacak 😊 ne varsa öğrenelim en azından bir sonraki hamilelikte daha bilinçli olalım. Lütfen acele etmeyin ve telaşa kapılmayın çünkü o çok yıpratıyor. Allah sağlıklı olanı istediği zamanda versin 🙏

Back