Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar acil yardım balayı için otel arıyorum!!!!
- Konu Sahibi renahtc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım yazın kardeşim gitti kocasıyla sideye balayı için 6 gün iki kişi 1200 lira verdi hatta taksitle vermişlerdi. full her şey dahil ve çok sevmişlerdi geceleri çok güzel geçiyormuş. 12 yaşına kadar çocuk götürmek de ücretsiz olduğu için kardeşim de gitmişti hatta ben tam olarak öğrenip özel mesaj atarım sana
oo süpermişş..Öğrenince otel bilgilerini haber verirsen çok sevinirimm..
veririm canım erken rezervasyonlar için çarşıya gitmeni ve tur şirketlerini araştırmanı öneririm onlar öyle yapmıştı sonra tur şirketine taksit taksit ödemişlerdi yalnızca gidiş dönüşte kendi cebinden çıkıyor para o kadar onlar hiç para da harcamadılar onun dışında inan ceplerinde 100 tl bile yoktur çünkü biz otele yerleşme tarihinden 3 gün önce yola çıkmıştık mersin anamur alanya antalya diyerek geze geze gitmiştik pek paramız kalmamıştı anlıcan sonra otel tarihi gelince ben memlekete otobüsle geri dönmüştüm :)
olur canım burdan yazarım ben de tam bilmiyorum side'de bir otel geceleri eğlenceleri falan olmuş deniz diplerindeymiş baya memnun kalmışlardı. ama mutlaka tur şirketleriyle görüşmeni öneririm hem parasını taksit taksit veriyorsun hem ucuz hem memnun kalıyon daha ne olsun ama ben eksikliklerini falan da öğrenir yazarım :)
Aslında Limak Atlantis Belek'i çok beğendim ama işte bilmediğim yerler bir türlü emin olamıyorum..
Plasebo arkadaşın dediği gibi tur şirketleri inan bu konuda çok yardımcı olurlar sonuçta internetten baktığın reklamlarla beklentilerin karşılanmamış olabilir onlar baya baya detay veiryorlar canım
antalya kremlin palace bizde balayında buraya gitmiştik
arkadaşım da bu otele gitmişti ama görüşemedim onunla ben de beğeniyorum bu oteli nasıl memnun kaldınız mı?Yorumlarını paylaşırsan çok sevinirim
antalya kremlin palace bizde balayında buraya gitmiştik
Arkadaşım da bu otele çok beğenerek gitmişti..Güzel memnun kalmıştı senin yorumların nedir bu otelle ilgili tavsiye eder misin?
antalya larada concorde delux oteli rixos larayı önerebilirim
Deniz nasıl dalgalı mı bir de fiyatlar nasıl biz eylülde gideceğiz.