Evlilikti iş-güçtü derken sadece faizi için 2000 TL küsür ödeyeceğimiz öğrenim ve katkı kredilerimiz var eşimle. Bugün anapara ve faizin bir kısmını ödemeye gideceğim ve şimdi bişe duydum 2014 yasasıyla ilgili. Faizin %75lik kısmı eğer taksitlendirip sadık kalırsak siliyormuş.Bu kanun şuan yürürlükte mi yoksa bu ay yada yakın zamanda mı yürürlüğe girecek bilgisi olan var mı? Eğer henüz kesin değilse ödemeyi bugün yapmayıp biraz daha beklemek mantıklı gibi geldi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar acil. Okul kredisi
- Konu Sahibi CeYz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Henuz yasa cikmadi. Biz arayip sorduk.
yılbaşında cıkıcakmış sanırım.
off yılbaşına çok var.Paşa paşa ödemek lazım faizi de galiba:44:
Cevap için teşekkürler kızlar
- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Biz bekliyoruz. :)
- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
taksitlendirip ödeyin.
faizler ödeyenlerin borcundanda düşücek diye biliyorum.
benim nişanlım şuan ödüyor. gecen hafta cuma günü gitti görüştükde.
taksitlendirip ödeyin.
faizler ödeyenlerin borcundanda düşücek diye biliyorum.
benim nişanlım şuan ödüyor. gecen hafta cuma günü gitti görüştükde.
Ya şöyle ben maaşımı olduğu gibi yatırayım en geç 3-4 ayda bitsin istiyorum (Bu borç bitince işten ayrılıp kızıma kendim bakmak istiyorum). Yani uzun taksitlerle uğraşmak istemiyorum.Acaba parayı kenara ayırsam da bu af çıkınca toplumu yatırsam sizce
http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2014/08/14/milyonlarca-borcluya-mujde#
Kızlar böyle bir haber var, bu okul kredilerini kapsamıyor değil mi?
Kızlar böyle bir haber var, bu okul kredilerini kapsamıyor değil mi?
Hay ağzın bal yesinkızlar benim teyze kızım vergi dairesinde uzman dün onunla konuştum bu borçla ilgili muhtemelen kapsayacak daha yazı bize ulaşmadı dedi. bilgi alır almaz paylaşırım burda çünkü bende onu bekliyorum.
Kizlar 10 eylulde yasa cikti anladigim kadariyla okurken evli olanlarin borcu komple siliniyormus simdide okul bitikten sonra evlenen ve baska bir sebeple kredi cekeninde borcu komple siliniyormus ben bu kisima giriyorum muracat etmemis gerekiyormus digerlerinide anlamadim bu kapsama giriyorsaniz arastorin derim 3 ay vaktimiz var
- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 38
nasıl yani evlenince siliniyor.okurken evlenenlerin mi siliniyor.Kizlar 10 eylulde yasa cikti anladigim kadariyla okurken evli olanlarin borcu komple siliniyormus simdide okul bitikten sonra evlenen ve baska bir sebeple kredi cekeninde borcu komple siliniyormus ben bu kisima giriyorum muracat etmemis gerekiyormus digerlerinide anlamadim bu kapsama giriyorsaniz arastorin derim 3 ay vaktimiz var
yoksa okul bitip evlenenlerde oluyormu ki.
ayyy inşallah öyle olur.kesin bilgi öğrenen yazsın lütfen.
- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 38
yani öğrenim kredisinden başka bi kredin olması gerekiyor.Okurken evlenenler siliniyormus,okul bitikten sonra evlenip baska kredi cekenlerinkide siliniyormus benim okul kredim var simdide araba kredim var ve evliyim okul bitti muracat edip sildirecegim yani
peki nereye başvuruyoruz.