• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil cevap bekliyorum

eren sezen

♥eren&kayra♥
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
7.666
1
156
İstanbul
slm kızlar benim sorunum çok acil tecrübelerinize ihtiyacım var evliyim 5 yaşında oğlum var doğumdan sonra spiral taktırdım korunma yöntemi olarak ama dün spiralim rahatsızlık verdiği için çıkartırdım doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum kilo aldırmayanı hangisi daha önce kullanıpta memnun kalan varsa ismini yazsın bana lütfen birde bugün adetimin 2.günü hapı ilk ne zaman almam gerek onuda söylerseniz teşekkür ederim şimdiden hepinize:1no2:

canım valla ben hep doğal yontemlerle korundum yanı eşim dışarı boşalma yontemıyle korundu suan bebek ıstıyoruz o yuzden korunmöayı bıraktık ama hapları hiç tavsıye etmem en ıyısı bıle bı suru yan etkı yapıyor o kadar kişiden duydum kı en yakınlarım maalesef cok kotu sonuçlarla karsılastılar spiralde çok doğru bı korunma yontemı değil cunku sonucta vucutta yabancı bı madde takılı olduğun çoğu bünye kabul etmıyor enfeksıyon ağrı ilişkide ağrı kanama vs. şeylere sebep oluyor eşinin iradesıne guvenıyorsan o korunsun prezertafı ben hiç sevemedım o yuzden dediğim gibi eşim kendı kendıne korundu ve cok rahattık cok memenunduk hatta eşim önerdi bu korunma yontemıne o asla bana ilaç kullandırmaz spiral falan da taktırmaz yanı oyle soyledı boyle seylerde kadının yapacağı fedakarlığı erkeğın yapması gerektığını savunur hep eşim

Adetinin 3, günü yasmin adlı ilaca başlıyabilirsin hem en az yan etkili hemde çok iyi

yasmini 2,5 sene kullandımm acayip tüylenme yaptı ben de ve 3 aydır vermeye çalıştığım ama çok zor verebildiğim kilolar yan etkisi olarak kaldı.yesimpatın da söylediği gibi en az yanetkisi olanı da bu aslında, doktora danışsanız bence daha iyi sonuçta onlar güncel ilaçları bizden daha iyi bilir. geçmiş olsun

teşekkür ederim arkadaşlar spiral evet bende 5 yıldan sonra yerinden oynamış batma hissiduyup gittim doktora iyiki eşinle beraber olmamışsın batardı dedi ramak kaldı rezil olmamıza kızlar eczaneye danıştım oda yasmini önerdi en iyisi bu dedi ama kararsızım bilmiyorum

cnm herkesin bünyesi ve hormonal yapısı farklı oluyor , doğum kontrol hapları kimisinde kilo ,kıllanma yapıyor , kimisinde farklı etkiler yapıyor bu birisinde yapmıyorsa başkasındada yapmıyacak değil yani , dediğim gibi bünyeye bağlı en iyisi bi dr,un önereceğini kullan...

dıana 35 bana 12 kg aldırdı 4 ay kullandım 4 ayda bukılo aldım bırakınca sbt kaldım sımdık veremıom

slm kızlar benim sorunum çok acil tecrübelerinize ihtiyacım var evliyim 5 yaşında oğlum var doğumdan sonra spiral taktırdım korunma yöntemi olarak ama dün spiralim rahatsızlık verdiği için çıkartırdım doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum kilo aldırmayanı hangisi daha önce kullanıpta memnun kalan varsa ismini yazsın bana lütfen birde bugün adetimin 2.günü hapı ilk ne zaman almam gerek onuda söylerseniz teşekkür ederim şimdiden hepinize:1no2:

selam canım ben senelerdir ginera isimli ilacı kullanıyorum çokta memnunum.hem doğum kontrol görevini yapıyor hemde rahim ağzı kanserine karşı koruyor.kilo aldırmıyor merak etme .birde adetin üçüncü günü içmeye başlayacaksın

hicbir ilac herkeste ayni etkiyi göstermez bunu burdan sormak yerine bir jinekolga gidip önce muayene olmak ardindan da yapilan hormon testeleriyle size uygun ilaci kullanmak en mantiklisi..bende etkisi az diye kafadan yasmin kullandim ama kel kalicaktim nerdeyse..en iyisi size uygun bir ilaca baslamak bunuda burdakiler degil doktor bilebilir

yasmini 2,5 sene kullandımm acayip tüylenme yaptı ben de ve 3 aydır vermeye çalıştığım ama çok zor verebildiğim kilolar yan etkisi olarak kaldı.yesimpatın da söylediği gibi en az yanetkisi olanı da bu aslında, doktora danışsanız bence daha iyi sonuçta onlar güncel ilaçları bizden daha iyi bilir. geçmiş olsun

Arkadaşıma Harfiyen Katılıyorum.. Regl Düzensizliği İçin Dr Bana Yasmin Vermişti..
10 Kilo Aldım 6 Ay Kullandım Daha Sonra Yan Etki Olarak Bünyem Kabul Etmedi Ve Zehirledi Beni..
Ama Bu Size de Aynı Etkiyi Gösterecek Diye Birşey Söz Konusu Olamaz..
Dr unuza Başvurmanız En İyi Çözüm Olur Bu Durumda..
:1rolleyes:

kizlar bende bisey söyleyim..pcos oldugumu ögrendigimde 2 sene dogum kontrol kullanmak zorunda kaldim..adini hatirlamiyorum,acayip kilo yapmisti..6 ay icinde hemde..sonra dr yasmini önerdi..kalan 1,5 senede ne o kilolarim kaldi,ne yüzümde minicik bi sivilce..
bendede cok iyi etkiler yaratti..bence kisiden kisiye degisiyor..
canim bu arada ben adetimin 5.günü basliyordum hapa..sen yinede druna sor

Back
X