sevilaydemir dur canım daha 6 ay evlisiniz. Hele bir evliliğe alışın önce. Bebek için panik yapmayın rahat olun bence. Burada hamiş olanların hepsi ne zaman kafama takmayı bıraktım o ay hamile kaldım diyor. Bu işin sırrı rahat olmak. Sultancım güzel duaların için çok teşekkür ederim canım benim. Bu arada öğlen yemek yerken başım döndü. Kocişe söyledim. Deli adam diyor ki benim oğluşumun ayak sesleri onlar...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık kızlar acab varmıdır bu sefer :)) yoruldum :(
- Konu Sahibi sultan49
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?eeeeeee yazılarınızı takip ediyorum ben heyecanlandım ayol test yaptırsanıza en azından erkenden ne oldugunu öğrenirsiniz hayal kırıklıgına ugramazsınız. Bende yarını beklıyorum adet günüm. İnsallah kırmızı kart görmem. Bakalım aynı belirtiler bende de var. Hayırlısı insallah
S
SAYGIN
Ziyaretçi
kızlar benim adetime daha 10 gün var ama kasıklarım ağrıyor gaz sancım gibi sancım var baldırlarım çok <ağrıyor birde...acaba bende hamile olabilirmiyim ya?eeeeeee yazılarınızı takip ediyorum ben heyecanlandım ayol test yaptırsanıza en azından erkenden ne oldugunu öğrenirsiniz hayal kırıklıgına ugramazsınız. Bende yarını beklıyorum adet günüm. Insallah kırmızı kart görmem. Bakalım aynı belirtiler bende de var. Hayırlısı insallah
yok canımmm değilimmm ama asıl üzüldüğüm başka bişey var canım çok zor bişey anlatamam artık burda yokum kendine iyi bak...
canım nasıl yani yokum yaa:çok üzgünüm:anlamadım şekerim nereye gidiyosun.moralin mi bozuldu regl oldun diye canım benimmm.üzülme yaaa lütfen ibşyler yaz.öptüm:a015: