• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaar yardım!!!

menevis_42

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
24
0
6
Konya
arkadaşlar merhaba ben polikistikover nedeniyle 3 ay yasmin kullandım doktorum 3 ay kullan bırak hap bittikten sonraki y gel adetliyken hormonlarına bakalım dedi. adetmn üzernden 11 gün gçti adet olmadım hiçbir belirti yok. ha bu arada geçen ay soğan kürüde uygulamıştım. sizce durum nedir? aranızda böyle bişey yaşayan var mı?

canim. esinle korunmasiz birlikte oldun mu?
bazen dogum kontrol hapi ise yaramaz ve hamile kalabiliriz. test yaptin mi hic?

arkadaşlar merhaba ben polikistikover nedeniyle 3 ay yasmin kullandım doktorum 3 ay kullan bırak hap bittikten sonraki y gel adetliyken hormonlarına bakalım dedi. adetmn üzernden 11 gün gçti adet olmadım hiçbir belirti yok. ha bu arada geçen ay soğan kürüde uygulamıştım. sizce durum nedir? aranızda böyle bişey yaşayan var mı?

Soğan kürü kist temizlemede en etkili kürlerden biri.Benim tanıdığım soğan kürünü yaptığı ay hamile kaldı hemde korunduğu halde.Kan testi ver istersen sende.Kistlerinden kurtulduysan korunsan bile hamile kalabilirsin.

evet kızlar hapı bıraktım hiçbir korunmam olmadı test de yapmadım umutlanmayayım diye . ama hiçbir adet belirtim yok

canim. bi kan testi yaptir istersen. senin dedigin pko degil mi? bu tarz sorunu olanlar tedavi gorunce hemen gebe kaliyor :)) insallah senin de oyledir.

canım senin bir test yapma zamanın gelmiş mutlaka
testini yap hamile kalmış olabilirsin
eğer değilsen bile doktorunla konuşursun en azından

evet canm pko. ama ben çocuk için hiçbir tedavi görmedm daha. yaklaşık bi senedir evliyim adet düzenszliğinden gittim yasmin verdi 3 ay kullandm bıraktım sonra tekrar başladım yasmine 3 kutu bitti. adetmn üzernden 11 gün geçti tık yok. daha önceki bıraktığımda gününden 4 gün sonra falan olmuştum hem adet belirtilermde vardı ama bunda bişey yok. bende merak ediyorum biraz daha bekleyim bi test yapıp dr gidicem. cevaplarnız için çok teşekkr ederm bu arada.

evet canm pko. ama ben çocuk için hiçbir tedavi görmedm daha. yaklaşık bi senedir evliyim adet düzenszliğinden gittim yasmin verdi 3 ay kullandm bıraktım sonra tekrar başladım yasmine 3 kutu bitti. adetmn üzernden 11 gün geçti tık yok. daha önceki bıraktığımda gününden 4 gün sonra falan olmuştum hem adet belirtilermde vardı ama bunda bişey yok. bende merak ediyorum biraz daha bekleyim bi test yapıp dr gidicem. cevaplarnız için çok teşekkr ederm bu arada.

Biraz daha beklemenin anlamı yok bence.10 günden fazla süren gecikmeler sorun teşkil edebilir,kan testi yaptırıp kadın doğumcuya gidilmeli demişti benim aile hekimim.En azından bir sorun varsa erken müdahale edilir.Yoksa (inşallah yoktur) beklersin kuzunun saklandığı yerden çıkmasını:29:

tamam canm peki yapcam inşaallah dediğin gibi olur. ne bileyim biraz korkuyorum galiba bi sorun çıkmasından o yuzden yapmıyodum ama çok tşekkür ederm cvpların için moral oldun bana.

tamam canm peki yapcam inşaallah dediğin gibi olur. ne bileyim biraz korkuyorum galiba bi sorun çıkmasından o yuzden yapmıyodum ama çok tşekkür ederm cvpların için moral oldun bana.

Belki de olmayan bir sorun için korkuyorsun.Üzerine git neymiş öğren ve çaresine bak.Kendi kendini yiyip bitirme hem seni hem eşini üzer.Ve belki de bebeğini:29::29::29::29::29::29: İnşallah hamilesindir.(İsteyip istemediğini bilmiyorum ama istiyorsan öylesindir inşallah:26:)

öyle canımda insann morali bozuluyo işte adet söktürücü verdi içtim gittim prolaktin 29 çıktı ilaç verdi pkonun yanında bide bu çıktı ya hayırlıısı bakalım

Back
X