- Konu Sahibi elifsari350
-
Ben korkut beye gitmiştim 4 sene önce.. Ama kızlık zarıyla ilgili bi durum değildi... Genital estetikle ilgiliydi. Çok ilgili bi doktor.. İnanın işlemi yaptığı gün ağrım olacak diye bekledim durdum ama gram ağrım olmadı. İltihap vs de olmadı çok şükür. Doktor bey iyi ama yine de araştırın..Arkadaşlar etik olup olmaması ve diğer yorumlarınızda haklısınız fakat benim durumum biraz özel , nişanlım çok dar bir çevrede doğuda büyümüş , anlatmaya defalarca çalıştım olmadı. Sadece bu nedenle ilişkimi bitirmek istemiyorum. Lütfen bu tarz yorumlar yerine yardımcı olursanız daha mutlu olurum cidden zor durumdayım
Çok araştırdım ama malesef bu kadar bilgi edinebildim . Henüz kendisi ile görüşmedim hiçbirisi ile daha doğrusu. Giden tanıdığınız var mı acabaBen korkut beye gitmiştim 4 sene önce.. Ama kızlık zarıyla ilgili bi durum değildi... Genital estetikle ilgiliydi. Çok ilgili bi doktor.. İnanın işlemi yaptığı gün ağrım olacak diye bekledim durdum ama gram ağrım olmadı. İltihap vs de olmadı çok şükür. Doktor bey iyi ama yine de araştırın..
Giden tanıdığım yok maalesef...Çok araştırdım ama malesef bu kadar bilgi edinebildim . Henüz kendisi ile görüşmedim hiçbirisi ile daha doğrusu. Giden tanıdığınız var mı acaba
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için sağolunGiden tanıdığım yok maalesef...
Ülkemizdeki bekaret sorunu benceKızlık zarı diktirmek istenmesinin mantıklı bir açıklaması nedir?
Ülkemizdeki bekaret sorunu bence
Arkadaşlar etik olup olmaması ve diğer yorumlarınızda haklısınız fakat benim durumum biraz özel , nişanlım çok dar bir çevrede doğuda büyümüş , anlatmaya defalarca çalıştım olmadı. Sadece bu nedenle ilişkimi bitirmek istemiyorum. Lütfen bu tarz yorumlar yerine yardımcı olursanız daha mutlu olurum cidden zor durumdayım
YAzı sahibi ben değilim :)Şimdi bakire olmak zorundaysan neden korumuyorsun?
Geri kalan kısım içinde bu beden benim bir kadın sevdiği adamla birliktelik yaşadığı için kötülenmemeli.
Aşk kadar güzel birşey var mı?
Nişanlımın çevresi dar ne demek? Beni değiştirmek isteyen birisiyle evlenmem mümkün değil.
Bilmiyor anlatamadım malesef , tepkili hep bu konulara karşıanlatmissiniz işte.
biliyor ise ne gerek var ki?
kanlı carsaf mi bekleyecek ailesi o kadar mi dar bi aile?
OlabilirArkadaşlar etik olup olmaması ve diğer yorumlarınızda haklısınız fakat benim durumum biraz özel , nişanlım çok dar bir çevrede doğuda büyümüş , anlatmaya defalarca çalıştım olmadı. Sadece bu nedenle ilişkimi bitirmek istemiyorum. Lütfen bu tarz yorumlar yerine yardımcı olursanız daha mutlu olurum cidden zor durumdayım
Bilmiyorsa da kan torbası yine işini halleder merak etmeBilmiyor anlatamadım malesef , tepkili hep bu konulara karşı
Bekaretim birisiyle birlikte olduğum için bozulmadı. Bir yanlışlık sonucu bozuldu ve eski erkek arkadaşıma anlatmama rağmen beni bu yüzden terk etti. O saatten sonra karşıma bir erkeği alıp oturup anlasın diye beklemedim . Çevresi dar olması kan gelmese bile evliliği zedeleyecek olmasından ve süreci kötüye götüreceğini ifade etmek amacı ileydi.Şimdi bakire olmak zorundaysan neden korumuyorsun?
Geri kalan kısım içinde bu beden benim bir kadın sevdiği adamla birliktelik yaşadığı için kötülenmemeli.
Aşk kadar güzel birşey var mı?
Nişanlımın çevresi dar ne demek? Beni değiştirmek isteyen birisiyle evlenmem mümkün değil.
Ne şekilde davranacağını bilemem ki riske atamam belki direk bakmak isteyecekOlabilir
HErkesi anlamak lazım
Sorun sen değilsin tatlım
Sorun bu zihniyetlerin hala bu ülkede nefes alıyor olması
Bekaret iki bacak arasında olmaz,
Bekaret beyinde kafada olur
Ğzme kendini git illa istiyorlarsa yaptır tıp çok gelişti. Ya da o gğn küçük kan torbaları bar onu kullan. Nişanlın eper biliyorsa durumu. Ufak kan torbası ile işini halledebilirsin.
Bekaretim birisiyle birlikte olduğum için bozulmadı. Bir yanlışlık sonucu bozuldu ve eski erkek arkadaşıma anlatmama rağmen beni bu yüzden terk etti. O saatten sonra karşıma bir erkeği alıp oturup anlasın diye beklemedim . Çevresi dar olması kan gelmese bile evliliği zedeleyecek olmasından ve süreci kötüye götüreceğini ifade etmek amacı ileydi.
Oraya baksa da kızlık zarını göremez ki :)Ne şekilde davranacağını bilemem ki riske atamam belki direk bakmak isteyecek
İşte doktorlar arasında kaldım malesef riske atmamam gerekOraya baksa da kızlık zarını göremez ki :)
Yani aslında bizim kızlık zarı diye bildiğimiz birşey yoktur...
Sadec vajinan dar olduğu için yırtılma yapıyor
Bunu da herkes zar içerde gibi düşünüyor...
Doşr söylüyorsun riske girme.
Yine de güzel ve steril bir yerde yaptırmanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?