- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- 23
- Konu Sahibi deusarebeld
-
Canım bu zaten yeni bişey değil yaklaşık 2 haftadır var. Ama ben pentideki yapışkanlı sütyen takmıştım o yüzdendir falan demiştim. Şimdi telefonda anlatarak ne kadar olur bilemedim pazartesi göstericem direk.Geçmiş olsun Can'ım.. Neden pazartesi gününe bırakıyorsun,doktorunla konuş telefonda anlat durumu.
Nasıl yaniiiiii ..... Silikon deriyi çok germiş sanırım. O çatlaklar beyaza döner canım merak etme. Bol bol zeytinyağı fln sür.biraz zaman alır ama. Keşke resim koysan ... Olsun buna şükür , iyi ki o bahsedilen silikon alerjisi değilmiş. Buna sevinelim olur muÇatlakmış onlar. Kırmızılar beyaza dönecekmiş. Alerji olmamasına sevimdim ama yine de çok moralim bozuldu. Bi krem verdi ama geçirecegni sanmıyorum
Canım beyaza dönmesi daha kötü değil miNasıl yaniiiiii ..... Silikon deriyi çok germiş sanırım. O çatlaklar beyaza döner canım merak etme. Bol bol zeytinyağı fln sür.biraz zaman alır ama. Keşke resim koysan ... Olsun buna şükür , iyi ki o bahsedilen silikon alerjisi değilmiş. Buna sevinelim olur mu
Onlar incecik beyaz ip gibi parlak dururlar, hiç anlaşılmaz. Resim koysana canım.Canım beyaza dönmesi daha kötü değil mibeyaz beyaz çatlaklar
Sen bile onların çatlak olduğunu anlamadıysan , demek ki incecik kıl gibiler .zamanla belirsiz ten renginden 1,2 ton açık parlak bir hal alırlar. Gebelikte olan o yarım cm enindeki orlon ip gibi çatlaklar bile , deride sarkma yoksa, belli olmuyor.Canım beyaza dönmesi daha kötü değil mibeyaz beyaz çatlaklar
Geçmiş olsun canım.En azından ciddi birşey değilmiş.Benim de karnım hamileliklerimde kıpkırmızı olup kaşınmış,arkasından ince ince çatlaklar oluşmuştu.Hemen krem kullanmaya başlarsan fazla ilerlemezler,belli bile olmazlar.Moralini bozma.Çatlakmış onlar. Kırmızılar beyaza dönecekmiş. Alerji olmamasına sevimdim ama yine de çok moralim bozuldu. Bi krem verdi ama geçirecegni sanmıyorum
Çok yogunlar ama canım. Neden benim başıma geliyo bunlar bilmiyorum o kadar yaptıran arasındanGeçmiş olsun canım.En azından ciddi birşey değilmiş.Benim de karnım hamileliklerimde kıpkırmızı olup kaşınmış,arkasından ince ince çatlaklar oluşmuştu.Hemen krem kullanmaya başlarsan fazla ilerlemezler,belli bile olmazlar.Moralini bozma.
Canım üzme kendini.Cildin yapısı çok önemli çatlak oluşumunda.Bir de sana büyük silikon takıldı,emzirme vs olayın olmadığı için cildin çok sıkıydı.Bunlar hep etken.Ben ilk hamileliğimde hiç dikkat etmedim,çatlaklarım oldu.2. de çok tedbirli davrandım.o kadar dikkat ettim,yine oldu.Bazen dikkat etmek te işe yaramıyor.Ama kızarıklıklar geçince çok belli olmazlar merak etme.Çok yogunlar ama canım. Neden benim başıma geliyo bunlar bilmiyorum o kadar yaptıran arasından
Canım benim popomda da az biraz çatlak var üstelik bakarım dahaCanım üzme kendini.Cildin yapısı çok önemli çatlak oluşumunda.Bir de sana büyük silikon takıldı,emzirme vs olayın olmadığı için cildin çok sıkıydı.Bunlar hep etken.Ben ilk hamileliğimde hiç dikkat etmedim,çatlaklarım oldu.2. de çok tedbirli davrandım.o kadar dikkat ettim,yine oldu.Bazen dikkat etmek te işe yaramıyor.Ama kızarıklıklar geçince çok belli olmazlar merak etme.
Kesin olacak diye birşey yok ama bol bol kremini sürersin,elinden geleni yaparsın olmaması için.Olursa da ne yapalım,onlar da nazar boncuğu olurCanım benim popomda da az biraz çatlak var üstelik bakarım dahademekki vücut çatlağa müsait dimi.. Memelerde olurmuki
Canım sende oldumu böyle bi sorun çatlak falanCanım sıkma canını yaaagör bak hiç belli olmazlar.
Gecti mi acaba? Benimde olusmustu bi konu acmistim hatta. hala geciremedim gordukce moralim bozuluyoBebe yağı falan sürdüm canım da artık olmaz 2 ay geçti diye bi ara sürmedim. Şuan kırmızılar beyaza döndükleri an çok kötü olacak ya
Yok çatlakmış onlar geçmediGecti mi acaba? Benimde olusmustu bi konu acmistim hatta. hala geciremedim gordukce moralim bozuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?