- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- 23
- Konu Sahibi deusarebeld
-
Mutlaka Ferruh beyi ara sor.Hatta gidebiliyorsan kontrole git canım.Bence sana büyük protez takıldığı için cildin gerilmesinden kaynaklı bir problem olabilir ama riske atma.Ameliyat olalı 2 ay oldu. Mememde kızarıklık var ikisinde de. Meme başının çevresi. Neden olabilir? Kapsül falan nasıl bişey bilmiyorum ama küçük bi kızarıklık da değil. İkisinde de aynı şekilde meme başı çevresi komple kızarık
Bilemiyorum ki.Kapsül olsa sertlik ve şekil bozukluğu olması gerekirdi diye düşünüyorum.Sen ihmal etme sor Ferruh beye.Canım gerilmeden kaynaklı olsa niye 2 ay sonra olsun ki? Kapsül böyle bişey değil dimi?? Elime hiç bi pürüz gelmiyo
İnşallah bişey yokturÇatlama durum
Bilemiyorum ki.Kapsül olsa sertlik ve şekil bozukluğu olması gerekirdi diye düşünüyorum.Sen ihmal etme sor Ferruh beye.
Belki kasların gevşedikçe cildin geriliyor.O nedenle kızarıyor olabilir.Aman krem sür bu arada,ondan dolayı ise çatlama olmasın.İlk fırsatta da kontrole git.İnşallah bişey yoktur
Canım alerji her zaman bir iki günde çıkmaz, söylediği doğru olabilir.Bugün kadın doguma gittim adet görememekten ona gösterdim. Silikona alerjin olmuş olabilir çıkarttırman gerekebilir dedi. Moralim alt üst. Neden iki ay sonra oluyo iyide
Ben eski halime geri dönemem ama. Kendi doktorumdan randevu aldım pazartesi. Bakalım ne dicekCanım alerji her zaman bir iki günde çıkmaz, söylediği doğru olabilir.
Alerji de tek çare çıkartmak mı?Dediğim gibi nadir görülen bir durum, alerji olmus bu durumu okumuştum, en iyisi doktorla görüş başka bişeyde olabilir ki inşallah öyledir
Canım asistanına sordum alerji değildir 2 ay sonra olmaz dedi. Ne kadar dogru bilmeyorum. Pazartesi bilgilendirirm mutlakaCanım inşallah önemli birşey değildir.Randevu almakla iyi yapmışsın.Bize hemen sonucu bildir olurmu.
Silikona olan alerjik reaksiyonlar çok nadirdir diye duymuştum. Ama bir ihtimal tabii ki herşeyin başı sağlık çıkartmak gereklidir vücuda zarar veren birşey sonuçta,, ve bu kızarıklıkta vucudunuzun buna tepkisi. En iyi doktorun cevaplayacaktırAlerji de tek çare çıkartmak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?