- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
Merhaba 2 buçuk yaşındaki kızım orta halli istahi olan bir çocuktu yani sevdiği şeyleri bi şekilde yerdi...Ama 1 aydır çocuğa bisey oldu sevmediği değil sevdiği yemekleri bile reddediyor en sevdiği anne yap dediği şeyleri bile bekledim geçicidir dedim ama geçmiyor kahvaltıda babası zorla bi kaç lokma yediriyor onunla aksam ediyor.Önüne yemeği bırakıp ısrar etmedim kendi haline bıraktım ama yok buda ise yaramadı.Çoğu zamanda yediği şeyi ağzına alıyor ama oguruyor ve geri çıkartıyor lokmayı neden boyle yapıyor psikolojik mi diye bile düşünmeye basladim.Kan değerleri düşecek diye korkuyorum cocuk ac yaşamaz diyen olacak belki ama ac yaşıyor sut istiyor midesine sut bari gitsin diye veriyorum bu arada abur cuburuda seven bir.cocuk malesefki esimin dükkânda patron markete götürüp götürüp alistirdi fazla almiyorum ama istiyor seviyor çok az alıyorum ama özellikle bu ara biraktik neredeyse aciktikca bunlardan istiyor vermiyorum ama yine yemiyor doktora goturecegim bayramdan sonra artik herşeyi demedim olmadı cocuk 1 ay için tamemen yemeyi neden.bırakır iştahı nasıl açılır konumu tasimayin lütfen en büyük derdim bu şuan