- 20 Eylül 2013
- 7.485
- 16.341
- 448
- 41
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Üzerinde düşünmemiz gereken en önemli yer bu belki de.Bu arada dizi hakkında araştırmalar yapınca senaristinin fethullah gülen sempatizanı olduğunu öğrendim. Bu dizi sandığımızdan farklı amaçlara hizmet ediyor sanırım.
Uzun zamandır bakmiyordum,son bölüme parça parça baktım,birde yorumlari okudum Son bölümde amca Sadi aslinda hep Cüneyd uzak tutmak istemiş galiba babasından onu korumak için.Bu bölüm dehşetti resmen,vahidin gerçek yüzü çıktı ortaya acımasız gaddar oğluna bile üzülmüyorsun hiç.
Şeriatı sonuna kadar savunuyor,ilerki bölümlerde ne kötülükler yapacak daha,ilk vukuatı naimin eline vurdu.
Sadi'yi kötü diye düşünürken abisinden korumuş uun yıllar boyunca,cüneyd'in okb durumu şimdi daha net anlaşıldı el sürmüyordu ya kimseye.Babasının bir lafı vardı bu eller diye ondanmıi demek ki.Uzun zamandır bakmiyordum,son bölüme parça parça baktım,birde yorumlari okudum Son bölümde amca Sadi aslinda hep Cüneyd uzak tutmak istemiş galiba babasından onu korumak için.
Babası için oğluna karşı Zeynepe bile rahatsız eder demişler.
Evet müthiş bir sezon finali oldu. Cüneyd'in annesinin ölüm sırrı da aralandı.Sadi'yi kötü diye düşünürken abisinden korumuş uun yıllar boyunca,cüneyd'in okb durumu şimdi daha net anlaşıldı el sürmüyordu ya kimseye.Babasının bir lafı vardı bu eller diye ondanmıi demek ki.
Raporda itilme sonrsı ölüm deniyordu,levent raporda öyle okumuştu,bence vahid itekledi karısını.Evet müthiş bir sezon finali oldu. Cüneyd'in annesinin ölüm sırrı da aralandı.
Benim anlamadığım güya Gülayşenin raporunda cinayet gözüküyordu. Sonra bi anda Cüneyd atla dedi diye atladı oldu konu kapandı. Bence o konu öyle kapanmadı veya kapanmamalı Vahitle Sadinin sırrı bu diye düşünüyorum orda bi şeyler döndü.Akşam ters köşe etti gene ,cüneyd levent münazarası her zaman ki gibi harikaydı.
Vahid manyağı gene sıyırdı derken güzel planlar karşısında yakayı ele verdi,ele verirkende sadiyide götürecek haftaya.
Evet cinayet denmişti düşüş durumundan dolayı oda.Benim anlamadığım güya Gülayşenin raporunda cinayet gözüküyordu. Sonra bi anda Cüneyd atla dedi diye atladı oldu konu kapandı. Bence o konu öyle kapanmadı veya kapanmamalı Vahitle Sadinin sırrı bu diye düşünüyorum orda bi şeyler döndü.
Evet ama o şekilde intihar olurdu. İntihar değil dedilerEvet cinayet denmişti düşüş durumundan dolayı oda.
Cüneyd belkide çocuk aklıyla tahmin edemedi atla dedi annesine.
İntihar değil zaten kesin atıldı surlardan da nasıl olduğu gözterilmedi.Evet ama o şekilde intihar olurdu. İntihar değil dediler
Yok ya Vahid öldü bence. Daha uzatmazlar artık. Sadi bence Gülayşenin ölümüyle ilgili bi şeyler biliyor. Bu örgüt onu bunlarla tehdit ediyor sanki Vahid yerine onu kullanacaklar şimdi de.Vahid geberdi sonunda diyecemde gene bişilerin oyunu olmasın bu seferde,her bölüm entrikalar dönüyor.
Sadi hüdayinin laptopu hala saklaması cüneyd'e söylememesi değişik.
Ölmüş olsun yaa ne çektirdi herkese,var birşeylerde daha sonra ortaya çıkar herhalde.Yok ya Vahid öldü bence. Daha uzatmazlar artık. Sadi bence Gülayşenin ölümüyle ilgili bi şeyler biliyor. Bu örgüt onu bunlarla tehdit ediyor sanki Vahid yerine onu kullanacaklar şimdi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?