Herkese selam 21 haftalık hamileyim Allah nasip ederse kızım olacak isim konusunda acele etmek istemiyorum ama aklımda olan bi isim var "Melodi" sizce nasıl? Baya isim araştırdık "Defne,Lina, Asel,Ahsen,İkra,Parla vs. isimlerini görmekten sıkıldım farklı ve çok duyulmamış bi isim olsun istiyorum. Melodi ismi ile baya bi özleştim ama tam da emin değilim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız isimleri🌸
- Konu Sahibi amyjegga
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mart 2021
- 223
- 79
- 48
- 35
- 1 Eylül 2023
- 2.343
- 598
- 43
- 26
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bizim ismimize de önyargılar öyle isim mi olur söylenmesi zor falan filan umursuyor muyum hayırmrb cnm bende 22 haftalik hamileyim kizim olacak hayirlisiyla ismini Esila Ela koyacagiz cevremdeki cogu insan ismimize onyargili kiz isimleri olarak esila ,elisa,menesa,almina bunlar hosuma giden isimler saglikla gucagimiza aliriz insallah
Teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah. Yani illa ismi Kuran'da geçecek ya da geçmicek şeklinde bi araştırma yaparak bakmadım tamamen kulağıma hoş gelen isimleri değerlendirdim.Benden size küçük bir öneri Kuran'da geçen isimlerden koymanız hayırlı olsun efnan ismi çok hoşuma gidiyor benim de kız da
- 15 Mart 2021
- 223
- 79
- 48
- 35
- 1 Eylül 2023
- 2.343
- 598
- 43
- 26
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah. Yani illa ismi Kuran'da geçecek ya da geçmicek şeklinde bi araştırma yaparak bakmadım tamamen kulağıma hoş gelen isimleri değerlendirdim.
- 5 Ağustos 2024
- 285
- 40
- 13
- 26
- 22 Mayıs 2021
- 35
- 24
- 38
- 31
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
- 17 Ocak 2020
- 28.028
- 1
- 40.690
- 548
Üf lan kes lan falan filan der gibi benceBenden size küçük bir öneri Kuran'da geçen isimlerden koymanız hayırlı olsun efnan ismi çok hoşuma gidiyor benim de kız da
- 30 Mart 2009
- 14.443
- 1
- 64.785
- 1.123
Kuranda gecip cok aacma anlamlari olan ya da sirf kuranda geciyor diye anlamlari saptirilan bir dunya isim var. Esas olan anlaminin guzel olmasi ve kulaga hos gelmesi.Benden size küçük bir öneri Kuran'da geçen isimlerden koymanız hayırlı olsun efnan ismi çok hoşuma gidiyor benim de kız da
Ustelik ben anadilimizde isim vermekten yanayim, araplarin bizim israrla koydugumuz elif ismi ile ilgili olarak “alfabebizin bas harfini isim olarak koyuyorsunuz” diye dalga gectikleri dusunuldugunde…
Konu sahibi, Melodi ismi guzel ama arya daha guzel muzikle ugrasiyorsaniz, ezgi de var mesela.
- 1 Eylül 2023
- 2.343
- 598
- 43
- 26
Saygı duyuyorum dusuncenize herkes düşüncesinde özgür neticedeKuranda gecip cok aacma anlamlari olan ya da sirf kuranda geciyor diye anlamlari saptirilan bir dunya isim var. Esas olan anlaminin guzel olmasi ve kulaga hos gelmesi.
Ustelik ben anadilimizde isim vermekten yanayim, araplarin bizim israrla koydugumuz elif ismi ile ilgili olarak “alfabebizin bas harfini isim olarak koyuyorsunuz” diye dalga gectikleri dusunuldugunde…
Konu sahibi, Melodi ismi guzel ama arya daha guzel muzikle ugrasiyorsaniz, ezgi de var mesela.
- 1 Eylül 2023
- 2.343
- 598
- 43
- 26
Saygı duyuyorum dusuncenizeÜf lan kes lan falan filan der gibi bence
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.206
- 598
Kuran’da geçmesi şart değil zaten. Anlamı güzel olsun yeter.Teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah. Yani illa ismi Kuran'da geçecek ya da geçmicek şeklinde bi araştırma yaparak bakmadım tamamen kulağıma hoş gelen isimleri değerlendirdim.
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.206
- 598
Eltimin bebeğinin adı AryaKuranda gecip cok aacma anlamlari olan ya da sirf kuranda geciyor diye anlamlari saptirilan bir dunya isim var. Esas olan anlaminin guzel olmasi ve kulaga hos gelmesi.
- 30 Mart 2009
- 14.443
- 1
- 64.785
- 1.123
Ailecek muzisyen misiniz? Degilseniz, siz melodi ismini koyarsaniz eltiniz arkanizdan atip tutabilirEltimin bebeğinin adı Arya