- 1 Eylül 2023
- 2.344
- 598
- 43
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verecek cevap bulamamış gibisin daha çok asdgsBende boyle cevabini veririm o zaman cevaba bak ergen seni
Hanımlar siz iyi misiniz ? Herkes sizin beğendiğiniz isimleri beğenmek zorunda mı? Burda yoruma ifade sınırı yok sizin yazdıklarınız bana uymaz benimkiler size uymaz benim mesajımı üzerine alanlar sizler olmuşsunuz ne garip bence gerçek hayatta eleştiri kaldiramadiginiz için burda en ufak bir eleştiride tuhaf tepkiler veriyorsunuz cidden çok komiksiniz bir tanesi de fevkalade kızım var yazmış herkesin evladı fevkaladedir saçmalamayın istersenizsanamı yazdm konu sahibine yazdım pardonda size ne bide üşenmeyip beğenmedim butonuna tıklıyorsunuz sorunlu tip
Senin kızına da ismine de bisey diyen yok tuhaf sekilde üzerine alınıp kendin yazıp kendin oynuyorsun aysima bana göre çirkin bir isim bu senin kızın diye veya sen yazdın diye değil herhangi bir isim olduğu ve bana hoş gelmediği için herkesin evladına verdiği isme aşıktır ben de öyleyim ben kızımın ismini de beğendiğim isimleri de yazmak istemedim fikrimi yazdım ve sen sana yazmışım gibi cevap veriyorsunBende boyle cevabini veririm o zaman cevaba bak ergen seni
ben konu sahibine yazıyorum kim ne isim koymuş beni ilgilendirmez böyle bşey bnim içinde dalga konusu olmaz zaten orada söz konusu olan bir bebek .. herkesn evladı kendine özel kendiside ismide..Hanımlar siz iyi misiniz ? Herkes sizin beğendiğiniz isimleri beğenmek zorunda mı? Burda yoruma ifade sınırı yok sizin yazdıklarınız bana uymaz benimkiler size uymaz benim mesajımı üzerine alanlar sizler olmuşsunuz ne garip bence gerçek hayatta eleştiri kaldiramadiginiz için burda en ufak bir eleştiride tuhaf tepkiler veriyorsunuz cidden çok komiksiniz bir tanesi de fevkalade kızım var yazmış herkesin evladı fevkaladedir saçmalamayın isterseniz
Arkadasim ben konu sahibine yazmisim sana ne oluyorda beğenmedim ifadesi birakiyorsun ?Sana yazsam eyvallah bırak istediğin ifadeyi ama seni zerre ilgilendirmeyen bir konuda gelmissin burda sacma sapan ifadeler birakiyorsun ve hala konuyu uzatiyosun ! Evet fevkalade kizim benim herkese gorede kendi evladi fevkalade sana ne oluyor neden rahatsız etti bu kadar anlamadim!! Yaran varsa git baska yerde gocun.!Hanımlar siz iyi misiniz ? Herkes sizin beğendiğiniz isimleri beğenmek zorunda mı? Burda yoruma ifade sınırı yok sizin yazdıklarınız bana uymaz benimkiler size uymaz benim mesajımı üzerine alanlar sizler olmuşsunuz ne garip bence gerçek hayatta eleştiri kaldiramadiginiz için burda en ufak bir eleştiride tuhaf tepkiler veriyorsunuz cidden çok komiksiniz bir tanesi de fevkalade kızım var yazmış herkesin evladı fevkaladedir saçmalamayın isterseniz
Benimde demek istediğim tam da bu. Arkadaş sorunlu belli.ben konu sahibine yazıyorum kim ne isim koymuş beni ilgilendirmez böyle bşey bnim içinde dalga konusu olmaz zaten orada söz konusu olan bir bebek .. herkesn evladı kendine özel kendiside ismide..
Sorunda bu zaten ben gelip sana ya da senin konuna yazmamisim ki o ismi seninde o ifadeyi birakmaya hakkin yok cirkinse oku gec bu kadar. Okey !Senin kızına da ismine de bisey diyen yok tuhaf sekilde üzerine alınıp kendin yazıp kendin oynuyorsun aysima bana göre çirkin bir isim bu senin kızın diye veya sen yazdın diye değil herhangi bir isim olduğu ve bana hoş gelmediği için herkesin evladına verdiği isme aşıktır ben de öyleyim ben kızımın ismini de beğendiğim isimleri de yazmak istemedim fikrimi yazdım ve sen sana yazmışım gibi cevap veriyorsun
Iyi de ifade bırakma sadece konu sahibine olmuyor ki herkes ifade bırakabilir siz niye bu kadar alindiniz bu isim konusuna yaniSorunda bu zaten ben gelip sana ya da senin konuna yazmamisim ki o ismi seninde o ifadeyi birakmaya hakkin yok cirkinse oku gec bu kadar. Okey !
Hahahahaha yarası olan ben değilim yani herhangi birisinin bıraktığı ifadeye bu kadar sinirlenen sizsiniz . Beni değil sizi mi ilgilendiriyor sadece bu konu yani ifade saçma sapan değil beğenmedim ifadesi bıraktım çünkü beğenmedim. Buradaki ifadeler herkese açık siz bence bu isim konusunda ayrıca bir sorun yaşamışsınız yoksa neden birisinin bıraktığı ifade bu kadar sizi rahatsız etsin siz beğenmiş koymuşsunuz o ismi kime neArkadasim ben konu sahibine yazmisim sana ne oluyorda beğenmedim ifadesi birakiyorsun ?Sana yazsam eyvallah bırak istediğin ifadeyi ama seni zerre ilgilendirmeyen bir konuda gelmissin burda sacma sapan ifadeler birakiyorsun ve hala konuyu uzatiyosun ! Evet fevkalade kizim benim herkese gorede kendi evladi fevkalade sana ne oluyor neden rahatsız etti bu kadar anlamadim!! Yaran varsa git baska yerde gocun.!
Ay gulme ifadesi bıraktım şimdi de buna da kizacaksin aşkoSorunda bu zaten ben gelip sana ya da senin konuna yazmamisim ki o ismi seninde o ifadeyi birakmaya hakkin yok cirkinse oku gec bu kadar. Okey !
Ay bi git basimdan otede gocun hadi bacim zaten senin yuzunden 8 senedir bir kere bile bam yemedigim siteden dün bam yedim baslatma beni zorla buralara yazacagina aglayarak gunlugune yaz yaşın gunluk tutmaya müsait görünüyor hade hade hadeeeAy gulme ifadesi bıraktım şimdi de buna da kizacaksin aşko
Yasim28 günlükleri severim asxgsqAy bi git basimdan otede gocun hadi bacim zaten senin yuzunden 8 senedir bir kere bile bam yemedigim siteden dün bam yedim baslatma beni zorla buralara yazacagina aglayarak gunlugune yaz yaşın gunluk tutmaya müsait görünüyor hade hade hadeee