Arkadaşlar bir oğlum var ve şuan 2.ye hamileyim , 17 haftalık kız olduğunu öğrendik kız bebeğime isim arıyorum ve bi yandan da düşünüyorum kız bebek nasıl olacak ? Daha nazlı mı olur huysuz mu olur nebiliyim erkek bebek çok yaramaz o kesin de kızın huyu suyu nasıl olur bilmiyorum hem biraz telaş hem korku var , oğlumu asla ihmal etmek istemiyorum ama yenidoğan çok ilgi istiyor , kafam çok dolu neyse isim önerilerinizi bekliyorum, oğlumun ismi ege , uyumlu olmasa olur kızımn ismi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız bebek isim önerisi ve kız bebek büyütmek üzerine ..
- Konu Sahibi gratel88
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek isim arıyorum kız bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
ElyaArkadaşlar bir oğlum var ve şuan 2.ye hamileyim , 17 haftalık kız olduğunu öğrendik kız bebeğime isim arıyorum ve bi yandan da düşünüyorum kız bebek nasıl olacak ? Daha nazlı mı olur huysuz mu olur nebiliyim erkek bebek çok yaramaz o kesin de kızın huyu suyu nasıl olur bilmiyorum hem biraz telaş hem korku var , oğlumu asla ihmal etmek istemiyorum ama yenidoğan çok ilgi istiyor , kafam çok dolu neyse isim önerilerinizi bekliyorum, oğlumun ismi ege , uyumlu olmasa olur kızımn ismi
- 27 Aralık 2023
- 14
- 11
- 8
- 42
- 11 Şubat 2023
- 9.719
- 1
- 21.249
- 268
Galiba anne olunca ikisine de yetebiliyor insan. Yenidoğan emzirme dışında 1-2 ay çok da zorlamaz sizi (inşallah) o süreçte de oğlunuz kardeşine alışır. İkisiyle aynı anda ilgilenin ,oğlunuza kardeşiyle ilgili görevler verin, bezini getirmek, biberonu getirmek, beşiğini sallamak ... İsim olarak duru ismi benim çok hoşuma gidiyor. Oglunuzun adı ne ?Arkadaşlar bir oğlum var ve şuan 2.ye hamileyim , 17 haftalık kız olduğunu öğrendik kız bebeğime isim arıyorum ve bi yandan da düşünüyorum kız bebek nasıl olacak ? Daha nazlı mı olur huysuz mu olur nebiliyim erkek bebek çok yaramaz o kesin de kızın huyu suyu nasıl olur bilmiyorum hem biraz telaş hem korku var , oğlumu asla ihmal etmek istemiyorum ama yenidoğan çok ilgi istiyor , kafam çok dolu neyse isim önerilerinizi bekliyorum, oğlumun ismi ege , uyumlu olmasa olur kızımn ismi
- 11 Şubat 2023
- 9.719
- 1
- 21.249
- 268
Elya ne demek ?
Açelya sibelya ciceklerinden türemiş, cennette açan çiçek demekmiss.
İsmi egeGaliba anne olunca ikisine de yetebiliyor insan. Yenidoğan emzirme dışında 1-2 ay çok da zorlamaz sizi (inşallah) o süreçte de oğlunuz kardeşine alışır. İkisiyle aynı anda ilgilenin ,oğlunuza kardeşiyle ilgili görevler verin, bezini getirmek, biberonu getirmek, beşiğini sallamak ... İsim olarak duru ismi benim çok hoşuma gidiyor. Oglunuzun adı ne ?
Ege'nin kardeşi Ece :
Ailede Ece olmasa olabilirdi gerçektenEge'nin kardeşi Ece :)
- 11 Şubat 2023
- 9.719
- 1
- 21.249
- 268
Deniz çok mu klasik olur.İsmi ege
Deniz olabilir belkiDeniz çok mu klasik olur.
- 18 Mart 2022
- 515
- 272
- 33
- 34
Merhaba,Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben 36 haftalık hamileyim,oğlum olacak. İsim konusunda hala kararsızım :) ama kızım olsaydı ismi hazırdı,Melina koyacaktık. Bal gibi tatlı demek :) belki hoşunuza gider diye paylaşmak istedimArkadaşlar bir oğlum var ve şuan 2.ye hamileyim , 17 haftalık kız olduğunu öğrendik kız bebeğime isim arıyorum ve bi yandan da düşünüyorum kız bebek nasıl olacak ? Daha nazlı mı olur huysuz mu olur nebiliyim erkek bebek çok yaramaz o kesin de kızın huyu suyu nasıl olur bilmiyorum hem biraz telaş hem korku var , oğlumu asla ihmal etmek istemiyorum ama yenidoğan çok ilgi istiyor , kafam çok dolu neyse isim önerilerinizi bekliyorum, oğlumun ismi ege , uyumlu olmasa olur kızımn ismi
Her çocuğun mizacı farklı cinsiyet fark etmiyor bence. Kızınız doğunca oğlunuza da sorumluluk verin yaşını bilmiyorum ama 2 3 yaşında yada büyükse gayet sizinle birlikte kardeşiyle ilgilenebilir böylece hem birlikte vakit geçirebilirsiniz hemde sorumluluk duygusu gelişir kıskançlık yaşanmaz. İsim konusuna gelirsek, İpek, Süeda, Ela, Gökçe, Vera, Alya, Asel bu isimler bence güzel ege yle pek uyumlu değil ama sanki.Arkadaşlar bir oğlum var ve şuan 2.ye hamileyim , 17 haftalık kız olduğunu öğrendik kız bebeğime isim arıyorum ve bi yandan da düşünüyorum kız bebek nasıl olacak ? Daha nazlı mı olur huysuz mu olur nebiliyim erkek bebek çok yaramaz o kesin de kızın huyu suyu nasıl olur bilmiyorum hem biraz telaş hem korku var , oğlumu asla ihmal etmek istemiyorum ama yenidoğan çok ilgi istiyor , kafam çok dolu neyse isim önerilerinizi bekliyorum, oğlumun ismi ege , uyumlu olmasa olur kızımn ismi
- 15 Ağustos 2024
- 32
- 27
- 3
- 24
- 5 Aralık 2024
- 125
- 81
- 13
- 22
- 17 Ocak 2020
- 28.016
- 1
- 40.675
- 548
Neden erkeklere hacı dede gibi isim koyuyorsunuz da kız olsaydı modern Miray?1 oğlum var. Adı ahmet eren. 2 . Oğluna hamıleyım adını mahmut emre koymayı düşünüyoruz. Kızım olsaydı miray koyacaktım.
Ikıncı oglana Mahmut olmasın bari, Mahmut ya şaka mı?
Elya ne demek ?
Açelya sibelya ciceklerinden türemiş, cennette açan çiçek demekmiss.
El işte yaa diye kötü bir espiri yapıp uzaklaşıyorum
- 17 Ocak 2020
- 28.016
- 1
- 40.675
- 548
Salya der gibi degıl mi.. Direkt oyle yankılanıyor kafamdaEl işte yaa diye kötü bir espiri yapıp uzaklaşıyorum
Bide zaten Cok zorlama bi isim.
Elifle yaşar evlenmiş cocugun ısmını kendı İlk hecelerinden zorlamışlar bence. Sonra da kımse elestırmesın dıye cennete düşen cart curt.