5 liralık bir sürü şey alacağına,iyi parayla kaliteli az şey al daha iyi.Hurçlarla kaldırmak yerine ihtiyacı olana ver.Kıyafete birşey olmasa da modası geçiyor.Ya giyim tarzını değiştir,ya hurçlara doldurmaya devam et.Vermeye kıyamıyorum demekte bana saçma geliyor.Nedir altı üstü kıyafet.evet kızlar biliyorum bu da dert mi diyecek olanlarınız olabilir. ancak şuan benim için bir sorun teşkil ediyor.
havalar malum ısınmaya başladı ve ben de ince giyilebilecek şeyler bakıyordum kıyafetlerim arasından. ancak aralarında resmen kayboldum.
yazlık ve kışlıklar ayrı ama o kadar kıyafetim var ki. herşeyi zaten çıkaramam dolaba asla sığmaz sonuçta kalınları kaldırıyım dedim ama yinede bir sürü hunçlarla kıyafetim var,sanırım toplamda 7-8 hunç kıyafetim var. hiçbiri de çok pahalı değil ama hepsi gönlüme göre. yani 5 liraya bile birsürü şey var. sadece güzel kullandığım için yıllarca elimdeler.diyeceksiniz ki verin birilerine. ama hiçbirine kıyamıyorum ve hepsi sevdiğim kıyafetler ve hepsi üzerime göre. birçoğunu şuan almaya kalksam bile beğenip yine alacağım şeyler yani beğenmediğim şeyler değil. o yüzden bu durumda ruhum da çok sıkılıyor aslında. boğuldum kıyafetler arasında resmen.
sizler ne yapıyorsunuz bu kıyafet konusunda? kıyafetiniz çok mu, yoksa aldıkça atar ya da verir misiniz? fikirlerinizi bekliyorum kızlar. belki bu boğulmadan kurtulurum
evet kızlar biliyorum bu da dert mi diyecek olanlarınız olabilir. ancak şuan benim için bir sorun teşkil ediyor.
havalar malum ısınmaya başladı ve ben de ince giyilebilecek şeyler bakıyordum kıyafetlerim arasından. ancak aralarında resmen kayboldum.
yazlık ve kışlıklar ayrı ama o kadar kıyafetim var ki. herşeyi zaten çıkaramam dolaba asla sığmaz sonuçta kalınları kaldırıyım dedim ama yinede bir sürü hunçlarla kıyafetim var,sanırım toplamda 7-8 hunç kıyafetim var. hiçbiri de çok pahalı değil ama hepsi gönlüme göre. yani 5 liraya bile birsürü şey var. sadece güzel kullandığım için yıllarca elimdeler.diyeceksiniz ki verin birilerine. ama hiçbirine kıyamıyorum ve hepsi sevdiğim kıyafetler ve hepsi üzerime göre. birçoğunu şuan almaya kalksam bile beğenip yine alacağım şeyler yani beğenmediğim şeyler değil. o yüzden bu durumda ruhum da çok sıkılıyor aslında. boğuldum kıyafetler arasında resmen.
sizler ne yapıyorsunuz bu kıyafet konusunda? kıyafetiniz çok mu, yoksa aldıkça atar ya da verir misiniz? fikirlerinizi bekliyorum kızlar. belki bu boğulmadan kurtulurum
evet kızlar biliyorum bu da dert mi diyecek olanlarınız olabilir. ancak şuan benim için bir sorun teşkil ediyor.
'Hurç'zaten öyle yapıyorum hunçlara koyuyorum. ancak onları görünce kenarda boğulma geliyor içime. acaba diyorum bir ben miyim böyle bu kadar kıyafet barındıran evinde. o yüzden sizlerin ne kadar kıyafeti var nasıl kullanırsızın onları öğrenmek istedim. yoksa birine vermeyi de düşünüyorum. ama seve seve vermiş olcam
ee ne diyelim yani,kullanmadıklarınızı,ihtiyacı olanlara verin diyeceğim,ama kıyamayacaksınız gibi geliyor.bana sorarsanız.her sezon başında dolap temizliği yaparım.kendimin,oğlumun ve eşimin kıyafetlerini birilerine verir,kuş gibi hafiflerim.
Mesela şöyle seçebilirsin.
Modası geçmeyecek kaliteli şeyleri saklarsın.
Misal, siyah badi ya da kot gömlek ya da klasik bir kazak, kot pantolon... Bunlar ihtiyaçlar doğrultusunda seneler geçse de aynı olan şeyler. Mesela dolabımda 12 yıllık bir gömleğim var, arkadaşım geçen gün nereden aldığımı sordu...
Geri kalanları modası geçenleri elden çıkarmanı tavsiye ederim.
Az olsun kaliteli olsun. Mesela yanlış anlaşılmasın benimde 5 10 liralık kıyafetim elbette vardır ama bunlarda birsürür olacağına en kalitelisinden 2 tane olsun her daim şık olsun.
Hem her sene yeni yeni şeyler çıkıyor...
modası geçiyor zamanla bende öyle hurçlara koyardım baktım 2..3 senedir giymediklerim var hiç kullanmadıklarımı modası geçenleri dar,bol gelenleri verdim..sonuçta giymeye kıyafetim kalmadızaten öyle yapıyorum hunçlara koyuyorum. ancak onları görünce kenarda boğulma geliyor içime. acaba diyorum bir ben miyim böyle bu kadar kıyafet barındıran evinde. o yüzden sizlerin ne kadar kıyafeti var nasıl kullanırsızın onları öğrenmek istedim. yoksa birine vermeyi de düşünüyorum. ama seve seve vermiş olcam
Ben de konu sahibi ile aynı dertlere sahibim yukarıda da konuştuk
Siz de bir kısmını ayırıyormuşsunuz size sorayım nasıl belirliyorsunuz
Ciddinin hani diyorsunuz ya klasik modası geçmeyecek vs olanlar kalsın diye onlar duruyor ama benim tarzım yıllardır aynı
10 yıl önce annem bir kazak aldı geçen sene vitrinde bayıldım bir kazağa bir baktım üstünde aynısı var
Ben kendini tekrar eden biriyim 27 yaşımda iken işe ırtaokulda aldığım bir salopet ile gittim mesela herkes sıraya girdi berden aldın piyasada böylesi yok diye kendisi halen dolabımda az vücudumu toplarsam giyeceğim yine
Bu nedenle ayrılamıyorum ancak eskidilerse ayrılabilir onların bile bir kısmını evde vs giyiyorum badi leri falan
Sihirli formül yok ama anlatın biraz hangilerinden nasıl vazgeçmek kolay
Örneğin ayakkabılar eskirse benzer modelde bir tane alıyorum eskimeyenler benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?