özellkle bekledim anneler günü gelsinde alayım diyedoğumgünü önce olsaydı doğumgününe alıcaktım ama ona daha var :)))
altın bir yüzük alsam çok mu pahalıya gelir acaba , çünkü incecik bşy de alamam yaşı gereği taşlı kalın bşy olması gerekir o da beni zorlayabilir.
yüzük almayı hem ömürlük bi hediye olur hem de parmağına göre yaptırıp kullanır sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm
altın bir yüzük alsam çok mu pahalıya gelir acaba , çünkü incecik bşy de alamam yaşı gereği taşlı kalın bşy olması gerekir o da beni zorlayabilir.
yüzük almayı hem ömürlük bi hediye olur hem de parmağına göre yaptırıp kullanır sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm
aynı bu düşünceyle geçen seneki anneler gününde bende 2 kişilik, ahşap kutulu fincan takımı almıştım, ve sağolsun nişanlım ozaman diyememiş bana "" ikisininde kahveyi sevmediğini ""Bende buna benzer bı konu acmıstım..Biz de yenı tanısacagız..Karar verdım kahve fıncan takımı alacagım..Bir fincan kahvenın kırk yıl hatrı vardır..hemde her kadın kahve sever..
altın yüzükten vazgeçtim haklısınız kızlar çok abartı ve gösteriş meraklısı gibi olablilr
iyi iyi doğumgününe kadar yine kırarsın :) yine kahve takımı alırsın böyle bir döngü olur bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?