k.tanca ayakkabı sayfa 36 da

Siyah pardesu, krem pardesu, krem uzun elbise beden ve fiyatlari. Mavi ve pembe canta fiyatini ogrenebilir miyim 😇😇

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

35. sayfayadan başka bi sayfaya bakmaya gerek yok kızlar şuan satşta olanlar bunlar 36 bedende var 42 bedende var. beden ve fiyat sorunuz.:ssz::ssz:

Canim boynu tasli krem rengi ipek bluza takas yapalimmi.benden aldigin urunlerden memnunkalmistin.yeni large xlarge magazasi actim ordanda begenebilirsin.

Siyah pardesu, krem pardesu, krem uzun elbise beden ve fiyatlari. Mavi ve pembe canta fiyatini ogrenebilir miyim 😇😇

Siyah pardesu 38 ust bolgeniz fazla degilse 40 a da olur
Krem kap 36 ust bolge zayfsa 38 e de olur.
Elbise sutlu kahve gbi rengi 36 38 e rahat olur.
Mavi canta 5 lira cok az kullanabldm. pembe canta icinde ckmayan bir kac lekesi oldugundan 10 lira cnm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim boynu tasli krem rengi ipek bluza takas yapalimmi.benden aldigin urunlerden memnunkalmistin.yeni large xlarge magazasi actim ordanda begenebilirsin.

Canim ipek degil o sifon bedeni de 38 uyarsa takas yaparz cnm tbyki yalnz kuru temzleme isi var. Senden 5 10 liralik bisi bakarm tmm dersen?

Canim ipek degil o sifon bedeni de 38 uyarsa takas yaparz cnm tbyki yalnz kuru temzleme isi var. Senden 5 10 liralik bisi bakarm tmm dersen?

Birsey mi dokuldu yoksa termi canim kurh temizle.e isi?makinada hassasta yikanmazmi sence?

Cnm fiyat olarakta elbise 20 pardesu 20 kap 10 toplu alirsan kargo benden olur arti mavi cantayi hediye ederm?

Birsey mi dokuldu yoksa termi canim kurh temizle.e isi?makinada hassasta yikanmazmi sence?

Aaa bu hic aklima gelmemisti dogru sifondaki pileleri bozmamak icin skma iptal yaparm islak islak asarm doru diosun yaa dur ben yarn sabah hemen ataym onu makineye:)) pudra lekesi var cnm boyun kismnda. baska biyernde bisi yok. Yarn sana haber ederm ckar ama ya buyuk ihtimal. Elde bile cikar beyz sabunla fln.ayy cok saol bazen insann akli duruo:))

Aaa bu hic aklima gelmemisti dogru sifondaki pileleri bozmamak icin skma iptal yaparm islak islak asarm doru diosun yaa dur ben yarn sabah hemen ataym onu makineye:)) pudra lekesi var cnm boyun kismnda. baska biyernde bisi yok. Yarn sana haber ederm ckar ama ya buyuk ihtimal. Elde bile cikar beyz sabunla fln.ayy cok saol bazen insann akli duruo:))

Bende bunu siyahi var aynisi.ben onu hep makinede yikadim.belki 10kere.cok severim bu modeli.ben bunu yikayiverde alahjmcanim.sende begen bendende takaslayalim.pazartesi yollayalim birbirimize.sen benden ne almistin?

Bende bunu siyahi var aynisi.ben onu hep makinede yikadim.belki 10kere.cok severim bu modeli.ben bunu yikayiverde alahjmcanim.sende begen bendende takaslayalim.pazartesi yollayalim birbirimize.sen benden ne almistin?

Cok gusel pullu cantayla hirka almstmm:)) tmm cnm bakicm senden karar vernce haberlesirz yne :))

Cnm hic makineye atmadan koslali suda beklettim astim leke meke hic bisi kalmamis tertemiz olmus. Cok saol kuru temizleme masrafi olcakti yoksa:))

Cok sevindim.canim sen birsey daha sec.yanina ekleyim.hediyem olsun sana.

Cok sevindim.canim sen birsey daha sec.yanina ekleyim.hediyem olsun sana.

benm kadar kararsz bi insana hediye seç dedin saat kaç oldu bak:1::1: cnm benm cok saol çok incesn gerçekten hediyeyi sana bırakıyorum içnden nasl gelrse kısmetmde ne varsa:)) hmm ben sana nasl bişi yollasam aceppp :44::44: hediyeleşmek alış verişten çok daha zevkli valla:1::1:

krL25J.jpg
pardesümüz yolcu hanımlar sütlü kahve elbisemzde...
yalnızzzzzzzzzz o elbiseden 1 tane daha var bnde isteyen kaçırmasn!!!!!:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Back