- Konu Sahibi Mahidevran85
Hayırlı satışlar. 36 bedene uygun 10tl lik kap dışında başka kaplarınız var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı satışlar. 36 bedene uygun 10tl lik kap dışında başka kaplarınız var mı acaba
cnm kap dışında 36 bedene uygun kıyafetlerm bunlarHayırlı satışlar. 36 bedene uygun 10tl lik kap dışında başka kaplarınız var mı acaba
maalesef cnm bnm yok ama ablamn vardr belli bi tarz varsa brz açıkla ona göre ablama sorup resim eklerm:)
Daha çok modern genç işi bişeyler bakıyorum açık renk tiril tiril yazın rahatça kullanabileyim istiyorum ablanızın varsa eklersiniz bakarım inşallah
Cnm ablama sordum da istedgn tarzda varms ama suan kullandgi icn satmayi dusunmuomus malesefinsallah aradgini bulursn cnm. Bndeki kemik rengini dusunursen msj atarsn cnm burdan:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım kargonu aldın mı ?
Kizlar bnde istemedginiz kdar tshist var bir koli bershika dan tutun her penyeden ve renkler den her beden mevcut yaliz burada sifir urun satmak yasak die koymadim istedgnz ihtiyacnz olan renk ve bedenleri solersenz yardmci olurum. Pazarda 10 lira 15 liraya satilan tsirtleri 5 lira ve 7 bucuk liradan veririm:)) erkek tshirtleride var beden beden cok tarz cok sık merak edenler icin aksama numunelik bir kac tane koyarim.
Cnm esim isten 4 bucukta cikio bi turlu kismet olmadi ama bugun abimn esi alicak kesin. Ztn ona hediye almistm haberi yok. Suprz olcak cok sevinicek eminm. Hatta suan ptt de olablr. Kod numarasi icin bni aradi:)) memnuniyet topiginde gorursun adini artkk:))
koyucam cnm akşama kaç beden olsun:)erkekler için koyarsan ilgilenebilirim belki.![]()
ihtiyaç olnca alır herkez cnm m. etme ürünlern güsel görünüo gerçekten. saol tatlım öpüorummm:)inşşallah tatlım bikaç ürünüm var valla hiç giyilmedik ama talip çıkmıo haha hayırlu satışlarrrrrrrrr ... teşekkürler ayrıca :)
koyucam cnm akşama kaç beden olsun:)
tmm cnm omuz ölçülerini versn beğendklernde beden varmı yok mu sölerm. cnm pazarda görmüssndür yumuşak kumaşlı esnek kaliteli tsirtlerden armani fln yazanda var ama orjinal değil tabyki:) akşama buralarda olursan msj atarım sana yükledm die:)herhangi bir markası var mı? eşim L giyiyor ama kalıba göre M ya da XL olduğu da oluyor.
tmm cnm omuz ölçülerini versn beğendklernde beden varmı yok mu sölerm. cnm pazarda görmüssndür yumuşak kumaşlı esnek kaliteli tsirtlerden armani fln yazanda var ama orjinal değil tabyki:) akşama buralarda olursan msj atarım sana yükledm die:)