- 18 Kasım 2012
- 150
- 6
- 48
- Konu Sahibi Mahidevran85
-
Ewt cnmDuruo
cnm sitede sorun var sanırm 5. ye deniorm olmuo yüklenmioyarın eşime yükletcem ben beceremedm sanırm. alıntı ile yollarm sana msj olarak gelr bakarsn hepsine. k. bakma beklettm senide (
Yanına ekleyebileceğim yeni ürünler ekledin mi?? eklediysen bakayım canım..
cnm ayakkabı ve ferace eklemştm ama ayakkabıyla feracelerden biri satldı sen yinede bi göz at istersen. bekledğin bişi varsa söle olup olmadığına bakayım?
Canim whatsapp varsa ozelden msj at ta burdan foto yukleyemiyom su esarplarla takaslayalim
Beden ve ayakkabı numaraları uymuyor canım..eşarplara baktım ama onlarda da uyan yok..ne yapsam bilemiyorum..sizin de şikayet ettiğiniz gibi tek ürün için kargo ve masraf vermek istemediğim gibi bekletip sizin de satışınızı engellemek istemiyorum..eklediklerinize ek olarak çanta,eşarp ve güneş gözlüğü eklemeyi düşünüyorsanız bekliyeyim..
cnm bunu ekledm kahve karamel 7.5 tl:)) temiz çanta.
Diğer almayı düşündüğüm çanta da kahve tonunda ama canım..yarına kadar benim düşündüklerimden ekleyeceklerin varsa bakıp kesin kararımı vereyim..çünkü salıya kadar olmayacağım..nete girmeye de pek vaktim olmaz canım..
Canm mrb iyi satislar ilk olarak bu urun duruyormu arkadaasima hediye almayi dusununuyorum ama 40-42 giyiyomus sence olurmu olursa bana ozelden Dönersen sevinirim almayi dusunuyrum çünkü canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
40 a kesin olurda 42 den emin değilim cnm..
Canm mrb iyi satislar ilk olarak bu urun duruyormu arkadaasima hediye almayi dusununuyorum ama 40-42 giyiyomus sence olurmu olursa bana ozelden Dönersen sevinirim almayi dusunuyrum çünkü canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?