k.tanca ayakkabı sayfa 36 da

cnm ayakkabı ve ferace eklemştm ama ayakkabıyla feracelerden biri satldı sen yinede bi göz at istersen. bekledğin bişi varsa söle olup olmadığına bakayım?

Beden ve ayakkabı numaraları uymuyor canım..eşarplara baktım ama onlarda da uyan yok..ne yapsam bilemiyorum..sizin de şikayet ettiğiniz gibi tek ürün için kargo ve masraf vermek istemediğim gibi bekletip sizin de satışınızı engellemek istemiyorum..eklediklerinize ek olarak çanta,eşarp ve güneş gözlüğü eklemeyi düşünüyorsanız bekliyeyim..

cnm bunu ekledm kahve karamel 7.5 tl:)) temiz çanta.

cnm bunu ekledm kahve karamel 7.5 tl:)) temiz çanta.

Diğer almayı düşündüğüm çanta da kahve tonunda ama canım..yarına kadar benim düşündüklerimden ekleyeceklerin varsa bakıp kesin kararımı vereyim..çünkü salıya kadar olmayacağım..nete girmeye de pek vaktim olmaz canım..

rengarenk kocaman çanta plaj çantası olarakta kullanılır:)) 15 tl:))

Canm mrb iyi satislar ilk olarak bu urun duruyormu arkadaasima hediye almayi dusununuyorum ama 40-42 giyiyomus sence olurmu olursa bana ozelden Dönersen sevinirim almayi dusunuyrum çünkü canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400152816952.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…