k.tanca ayakkabı sayfa 36 da

Cnm ferace 70 tl pahali brz iklim satildi armine de ona benziyor arkasi ipli bedenine uyar. Zuhrede tam yazlik kirisk ckmis ama utuleyip gonderiorm ztn. Fiyatlarida cok uygun tuttum dusunursen hediyede yolluorm:))
Kararsz olmakta haklisin cnm da bnden alisveris yapanlari bulup sorablrsn:)) yepyeni kiyafetler. Beden sikintisndan satiyorum ztn:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gule gule kullan canim begenmene sevndm:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlaaarr 4 te kargolar cikiyor. Yetstrmek isteyen acele etsnnn:)) hepsi cok temiz cook ciciii:))

detaylı fotoraf isteyenlere hemen çekip yollayablrmmmmm:) merak ettklernizi sorun kızlarr:) bu fiyatlara bu markalar mümkün değil. ikinci elde yarı fiyatına düşer normelde ben 5 te i inde altında veriyorum 250 liralık kaplar 40 tl...:)))

dedim ya konunun takipçisiyim. güven sıkıntım yok da ben çok kararsız biriyim. kolay beğenmem
zühre marka bir kapım var. ondan çok memnunum. o yüzden zühreye bakıp duruyorum ama emin olamıyorum.armine de diz üstü sanırım.
bu aralar çok alışveriş yaptım. kociş kızacak diye endişem :)) eğer satılmazsa zühreyi düşünebilirim. karar verince dönerim sana.
tabi bu arada bana ayırma yani. satışta olsun yine..

aslında armine ve zühreyi üstünde görmem mümkün müü ( zahmet vermek de istemiyorum açıkcası

feracede çok güzel gerçekten. ama evet azcık pahalıı

Son düzenleme:

Zuhre kapla bole bi foto ceklmistm onu paylasiorm cnm:) armineyide dusunursen cekilip koyarm:))

Eklentiler

• $1399920864067.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 57
armine tunik ayırtılmıştır kızlar.. ürünler çok temz kaçırmayınnnn. brde önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum. ilgilendğinz ürünle ilgili satıcıları oyalamayın biri bakarken öteki alıyorum diyip bzleri arada bırakabliyor. net olun net cavap verin lütfen. ayr demeden başkasyla görüşüyorum diyncede ben ayrtmıştm diyor. bzleri zor durumda bırakıyorsunz. net olarak aldım yada iyi satışlar demenz yeterli. uyarımı genel anlamda yapıyorum kalpler kırılsn istemiyorum..

zühre kap
pardesü dünyası siyah pardesü
kemik rengi kap bunlar son kalanlar kızlarrrr:))

zühre yazlık pudra pembesi kabı kaçırmaynnnn:))

kıyafetlerimi ne kadr ucuza vermiormuşum meğer:)) etiketli arineyi bile 40 tlden verdm sanırım fiyatları tekrardan düzenleyp yükselticem

kıyafetlerimi ne kadr ucuza vermiormuşum meğer:)) etiketli arineyi bile 40 tlden verdm sanırım fiyatları tekrardan düzenleyp yükselticem

canım biraz daha yüksek olunca da satılmıyor kolay kolay (
benim de var ipek eşarbım, kıyafetlerim ama koymak istemiyorum. çünkü çok ucuza kıyamıyorum. arada giyerim diyorum.
giymediğim bir kapım var 220 tl ye aldım. 3-4 kez giydim. ama burada 30-40 tl ye vermek istemiyorum. ayda bir de olsa giyerim diyorum valla

benim sayfamda abiyelerim var ama satılmadı hiç. o kadar fiyat düşürmeme rağmen. insanlar ucuz ürünler arıyor yani. 50 tl altında.
haklılar da sezon sonunu bekler biraz fazlasına istediğm gibi alırım diyor.

2013 sezonu kaplar ve feraceleerrr:)

canım Allah razı olsun beğendim feraceyi temizce göndermişsin hediyen de pek güzel görüşmek dileğiyle tekrar hayırlı günlerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…