k.tanca ayakkabı sayfa 36 da

Ürünlerin ize bakarken içim gitti. Ama maalesef bende 42 bedenim keşke olsalar di acaba kullanmadiginiz marka eşarplar var mi varsa uygun fiyata almak isterrim

42beden cok hos bi elbisem var bir kere kullandim istrrseniz bakabilirsinz birazdan paylasicam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ürünlerin ize bakarken içim gitti. Ama maalesef bende 42 bedenim keşke olsalar di acaba kullanmadiginiz marka eşarplar var mi varsa uygun fiyata almak isterrim
cnm 42 bedenede uyabilecek bi tek bu eteğim var ben cok düşük bel giyiyorum ondan 40 yni. eşharplardanda var 1 iki tane koyucm brzdan:))

cnm sitede sorun var sanırm 5. ye deniorm olmuo yüklenmio yarın eşime yükletcem ben beceremedm sanırm. alıntı ile yollarm sana msj olarak gelr bakarsn hepsine. k. bakma beklettm senide(

Ayyy ben merak ederim simdi hangi markalar var fiyatlar ne merak ettim valla

Ayyy ben merak ederim simdi hangi markalar var fiyatlar ne merak ettim valla
cnm valla şalllara geçtkten snra 20 yi geçik başörtümü dağıttm 2. eli yeni keşfedenlerdenm gtti güzelim bi sürü eşarplarm:)) şaka bi yana kısmet taby elimde 2 tane armine 1 tane louis vuıtton 3 tanede markasz var hepsi çok iyi durumda. umarm gönlüne göre bişiler olur:)

Kiyafetlerin kalitesnden suphenz olmasn hepsi cok iyi durumda. Fiyatlar oldukca dip olmasina ragmen daha bisiler yapablrm.. hediyelerle birlkte kacrmayn derimmm:))

Bnde iki ayri yerden griorum acilio ama szde neden gorunmuo anlamadm. Bde esime baktrayim. Aksamustu duzenlicem ztn cnm ipek esarpta yuklicem.. tekrar yuklerm resmleri..

Hediye yesil elbseyi begndim SAtmiyor musunuz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…