- 25 Ekim 2007
- 1.692
- 2
-
- Konu Sahibi ArmutTatlisi
bu canım benimki renkleri de var ,az farklı modelleri de uzun tercih et süper
bunun markası ne masumiyet. bide fiyatı ne kadar ??????
bide bu tarz modeller hangi markanın var biliyomusunuz???
ya bende deri ceket var arkadaşlar ama parlak gerçi eskisi kadar parlaklığı kalmadı fazla moda olmadığı için herkes getirmiyordu tek bi yerde buldum aldım aslında parlak istemiyordum ama sevdim ve aldım ama sanki onu giyince çok abartı duruyormuş gibi geldi her an kaskımı takıp motora binecekmişim gibi hissediyorum kendimiçok mu kötü duruyor deri ceket? yorumlarınız nelerdir?
Bence deri ceketin çok güzel duranları da var ama abartılı duranları da var. a.s
Görmeden bir şey söylemek istemiyorum pek. :uhm:
Ama siz sevip almışsınız.:icecream:
Önemli olan bu :sm_cool:
ya bende deri ceket var arkadaşlar ama parlak gerçi eskisi kadar parlaklığı kalmadı fazla moda olmadığı için herkes getirmiyordu tek bi yerde buldum aldım aslında parlak istemiyordum ama sevdim ve aldım ama sanki onu giyince çok abartı duruyormuş gibi geldi her an kaskımı takıp motora binecekmişim gibi hissediyorum kendimiçok mu kötü duruyor deri ceket? yorumlarınız nelerdir?
cnm bnce deri ceket hoş eger bartı olmasın dıosan acık renk yırtık jean(skınny lerden) çok hoş olur.hem abartısı gider hemde sporluk katarsın=)
ya kızlar bende mont satın almak istiyorum.malum havalar soguyor.bunu alcaktım fakat satıstan kaldırılmıs.netten almayı düsünüyorum.banada yardımcı olabilir misiniz? bu tarzda bisi olsun.
Merhaba,bende bu montun yeşil gibi olan bi rengi var.Burdan aldım Edirneden yani istersen buraya gel bir rengi daha vardı netten nerde nekadara fiyatı var onu bilemem tabi.
*Ankarada oturduğunu yere gördüm,okadar yol çekilmez şimdi bir mont için