• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılları Hızlı Uzatmak Icin Neler Yapilmali

eloof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar benim acilen bacak kıllarımı uzatmam gerekiyor.jiletle bacaktakileri aldım ama pişmanım.böyle bi yöntem war mı daha çabuk uzaması için hızlandırmak için.herhangi bi ürün var mı ltfen çok acil

Bacaklarına bolca herhangi bir yağlı krem sür,kısa sürede uzarlar.Zeytinyağı yada bebekyağıda olabilir.Jilet dışında herhangi bir yöntemle aldığın tüyler sonrası sıkılmış limon kabuğu ile bacaklarını ovarsan cildin pırıl pırıl olacaktır.

ee jiletle aldığın için çabuk uzayacaktır bide sık sık duş al gözenekler açılsın

hızlı uzayacağı bir yöntem olacağını sanmıyorum şahsen :=)

bu işte bir terslik var... fisfisfis

jilet hem çabuk uzatır, hemde kalınlaştırır zaten... fisfisfis

böyle bi istek ilk kez duydum keşke benmkileri sana verebilsem laelaelaelaelae :sm_cool: yerimseniben

ya arkadaşlar ben bu soruya cvptan çok bir soru daha sormak istiyorum.şimdi ben kaşlarımı uzatıyorum ve yeniden şekil verdirmek istiyorum.ama bi sorunum var ben çabuk uzamasını isitiyorum.bunun için yapılacak bişe var mı?ltfen cvp...

canm bn şekil werceqim zamn uzaması içn sarımsak sürüyorum.aklına qeldikçe herqün sür.bayaqı işe yarıo.denemende fayda war.umarım işe yarar.sewqiyle kal....

Back
X