• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon kıl batıkları iğneli epilasyonla geçer mi:((

melodi8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
224
0
96
İstanbul
arkadaşlar merhaba,

benim bacaklarımda son 1 yıldır epilasyon makinesi çok sık kullanmam, cildimin normal bir cilde göre aşırı hassas olması ve kıllarımın çok sert olması gibi nedenlerle batıklar var:(

artık makina kullanmıyorum..cildiyeye gittim ve doktor kese yapmamı ve lazer epilasyon yaptırmamı söyledi..

benim kuzenim iğneli epilasyon yapıyor..Fakat asla lazeri tavsiye etmediğini söylüyo. Gerçi lazerde yapmaya başlıcak ama yakınlarıma yine de yapmak istemem dio..özellikle hassas ciltlerde ilerde cilt kanseri yapma riski var dio..birde tamamen tüm kılların bitmesi diye bişey yok dio lazerde..yaptıktan 3-5 yıl sonra yeniden çıkabilme olasılığı yüksekmiş falan..
benim cildimde çok ama çok hassas (duştan çıktığımda bile ılık suyla duş almama rağmen cildimde leke leke kızarıklık olur, güneşte 10 dk kaldığımda her yerim benek benek olur, makina, ağda da morluklar hatta kıllar çıkarken dipleri kanar falan:(( )

ne önerirsiniz? kuzenim iğneli epilasyon yaparsak kıllar artık çıkmayacağı için, batıkta oluşmaz dio..ama o iğneler falan ya daha beter leke yaparsa, bi de çok kıl bakımından baya elverişli benim bacaklar:) 2 gün sürer, nasıl dayanılır bilmiyorum..

amaa 3-4 seans sonra yarı yarıya azaılıyomuş kıllar..

benimle aynı sorunu paylaşan var mı?

Değerli melodi kuzenine katıldığımı belirtmek isterim ayrıca uzman bir kişi tarafından uygulanan iğneli epilasyon neticesinde kıl kökü tahrip edilip aynı kökten oluşum engellenecektir. Uygulama anında batık olan kıllar da cild yüzeyindeki kılların tüketilmesine müteakip güçlenip cild yüzeyine çıkacaktırlar ki onlara da bu durumda uygulama yapılabilecek ve bir süre sonra kesin netice alınacaktır. sağlıklı günler dilerim.

ikinize de çok teşekkür ederim..

şu yaralarım iyileşsin, başlıcam iğneliye:) (emla krem bile aldım acısından korktuğum için:)
ama aylar önce iyileşen ve orda artık batık oluşmamasına rağmen geçmeyen izler var ya da lekeler :gitme: onların geçmesi için bir krem var mı önerebilceğiniz bana? doktor bepanthen ve hametan krem vermişti, onları sürüyorum..yaraların iyileşme süresini hızlandırıyolar belki ama lekeler kalıyo..onlar 1 yıl sonra falan keselendikçe tamamen kendi kendine falan mı geçer? başka bir yolu var ımı? inanın ne etek giyebiliyorum ne de kapri pantolon..özellikle bikini bölgemde ve alt bacaklarımda var yoğun olarak :çok üzgünüm:
tekrar teşekkür ederim a.s.

Değerli kardeşim oluşmuş lekeler için doktorunun söylediklerinin dışında malesef ilave bir yardımım olamayacağı için üzgünüm. İyi günler dileklerimle.

aynı sorunu bende yaşadım makinadan dolayı... batıklar oluştu ,bazıları sivilce gibi oluyodu hatta :/ sıkınca daha beter oluyodu.. büssürü doktora gittim onları geçirmek için.. hepsi çeşit çeşit krem jeller önerdiler kullandım.. izleri geçirmedi.. kese yapmak iyi geliyo evet ama çokta bastırma yaparken daha kötü bi durum oluyo sonra :) bende batıklar için kesin çözüm jiletle almak.. evet kıllar çok kötü çıkıyo sonra ama inanın batıklardan eser kalmıyo şuan sadece 2 3 yerde iz var oda sıkmamdan dolayı delik gibi kaldı ... lazer epilasyona gittiğim için jiletle almam gerekiyo zaten o yüzden batıklardan kurtuldum .. ama en az bi 2 3 ay jiletlemek gerek ..

iğneli ep.yaptırıorum,batıklar yan çıktığı için daha zor oluo .iğneli batığa çare olmadı bnde

kizlar ignelide mor renkte lekeler olusuyormus.guzellik uzmani bana boyle demisti ama batiklardan tek kurtulus igneli gibi geliyor bana..

kizlar ignelide mor renkte lekeler olusuyormus.guzellik uzmani bana boyle demisti ama batiklardan tek kurtulus igneli gibi geliyor bana..

Değerli arkadaşım iğneli epilasyonun batıklardan kurtulmak için bir çare olduğu konusunda kesinlikle haklısın ama mor lekeler oluşması konusunda aldığın bilgi sanırım bir iğneli epilasyon uzmanından alınmış bilgi değil zira doğru bir uygulada böyle birşey sözkonusu değildir. Bu konuda detaylı olarak iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı adlı forumda deneyimlerimi paylaşmıştım merak edenler için bildirmek istedim.

Değerli arkadaşım iğneli epilasyonun batıklardan kurtulmak için bir çare olduğu konusunda kesinlikle haklısın ama mor lekeler oluşması konusunda aldığın bilgi sanırım bir iğneli epilasyon uzmanından alınmış bilgi değil zira doğru bir uygulada böyle birşey sözkonusu değildir. Bu konuda detaylı olarak iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı adlı forumda deneyimlerimi paylaşmıştım merak edenler için bildirmek istedim.

tsk.ederim ederim zaten bunu diyende igneli degil sadece lazer yapiyordu.acikcasi henuz arastirmadim ama bu sene dusunuyorum.

batıklar için nd:yag lazere başlayacam, uzman bayan tek etkili yöntem nd:yag lazerdir dedi batıklar için..

öte yandan 6 aydan fazla bir süredir bacaklarım için iğneliye gittim ama batıklara hiçç faydası olmadı..bi sürü masraf:(( iyi araştırın gitmeden önce...

ben epilasyon yapan biri olarak söliim canım..işe yarmaz.. 1 2 kere jılet yap..ardından baktın düzelmıo touk törpüleri varya onlarla bacagını ovala hafif AMA bastırmadan tahriş olur yoksa..üst derinin cıktıgını kılların cıktını görcenn ardından lazere yaprsın yerimseniben

evet batıklar epilasyonla geçiyor epilasyondan sonra yeni bi ürün denedim batık solüsyonu ve çok faydasını gördüm batığın üstüne sürüyorsunuz ertesi gün o kıl çıkıyor bi kaç günde batıklar düzeldi

iğneli epilasyon sebebiyle 4 yıldır tamamen kıl derdinden kurtulmuş biri olarak söylüyorum arkadaşım
epilasyon yapılırken batık kıllar çıkarılıyor ve iğneli ep. yapılıyor dolayısıyla onlar da bitip gidiyor
iğneliyi herkese tavsiye ederim

iğneliden sonra yüzünde batık oluşan var mı aranızda? Benim yüzümde bazı tüylerde böyle oldu,uzmanımda zamanla geçecek onlar dedi. Acaba hatalı işlem mi yapıyor diye düşünüyorum.

Back
X