K.K'nın hükümeti açıklanıyor.

-----------------------iyi akşamlar
bakanlarım ve bakmayanlarım
----------------keyifler yerindemi
haydi güzel iyi bi akşam sefasınaaaaa

keyifler yemeği yakana kadar yerindeydi ocağı kapattım diye hatırlıyordum ama ne yazıkki kapatmamışım delikafaduldenbirde kendi kendime komşulardan biri yemeğini yaktı herhalde yanık koktu diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

neyse yenisini yaptımhihoyyyt

keyifler yemeği yakana kadar yerindeydi ocağı kapattım diye hatırlıyordum ama ne yazıkki kapatmamışım delikafaduldenbirde kendi kendime komşulardan biri yemeğini yaktı herhalde yanık koktu diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

neyse yenisini yaptımhihoyyyt

ahh ahhh ben kaç kez yaktım kaydirigubbakcemile5 bir bilsen.ama artık saat kurup öyle oturuyorum.pişmemişse yeniden, ve yine bir 5 dakka daha,öyle öyle saat yardımıyla pişiriyom artık başkanım.valla koku gitsin diye,cam kapı acmaktan kış günü üşütecem diye korkar oldum.çözdüm sonunda.hihoyyyt

Godmorgen%20(41).jpg

gunaydınlar :kahve:
barcman abla allah korumuş ıyıkı bısey olmamış
ben hıc yakmam hıııh çünkü hergun deıl ayda bıkez yemek yapıyom:roflol:

gunaydınlar :kahve:
barcman abla allah korumuş ıyıkı bısey olmamış
ben hıc yakmam hıııh çünkü hergun deıl ayda bıkez yemek yapıyom:roflol:

hiç sorma valla ama düdüklü tencerem mahfolmuştu bu benim kk ne üye olduğumdan beri yaktığım ikinci yemek davacıyım kk ndenkaydirigubbakcemile3

ahh ahhh ben kaç kez yaktım kaydirigubbakcemile5 bir bilsen.ama artık saat kurup öyle oturuyorum.pişmemişse yeniden, ve yine bir 5 dakka daha,öyle öyle saat yardımıyla pişiriyom artık başkanım.valla koku gitsin diye,cam kapı acmaktan kış günü üşütecem diye korkar oldum.çözdüm sonunda.hihoyyyt

bende akıllanmıştım ilk zamanlar bir kez yemek yakınca artık yemeğim pişmeden gelmiyorum buraya ama dün dalgınlığıma geldidelikafadulden

hiç sorma valla ama düdüklü tencerem mahfolmuştu bu benim kk ne üye olduğumdan beri yaktığım ikinci yemek davacıyım kk ndenkaydirigubbakcemile3

bencede davacı ol ablam
ama bu davadan sonuc cıkmaz senın goca durmadan tencere parası verır kanımca ayy bıde ben dudukluden cok korkarım :nazar:

barçman abla demek yemegı yaktın.:1shok:..allah korumuş..valla gecmış olsun...a.s.
acaba o duduklude ne pişiyidi merak sadece...:uhm:
bırde..bır başbakanan..bugun yemegı yakarsa...:uhm:
bu hukumetın gelecegınden korkuyorum...kafamçokkarıştı
acaba dıyom..hukumetıde yakarmı??????:roflol::roflol:

barçman abla demek yemegı yaktın.:1shok:..allah korumuş..valla gecmış olsun...a.s.

ayy terbıyesız hökumet gıbım kadına ne biçim laflar:mymeka: nazardan nazarda:nazar:
sen yemek yakmayı bırak yapmayı bılmıyonkı yakasın:kahve:

ayy terbıyesız hökumet gıbım kadına ne biçim laflar:mymeka: nazardan nazarda:nazar:
sen yemek yakmayı bırak yapmayı bılmıyonkı yakasın:kahve:

aaa sende ne ...tahrık edıcı ......bır böcük oldun cıktın...:mymeka:
her yerde karsımdasın...pis böcük...:eek:klava:
tabıkı hükümet gıbı kadın tartısılmaz...ama yimegide yakmış...delikafadulden
yemek yapmasını bılmıyom ha sen öyle san...oyle pastalar yaparım kı...:dilcikar:
ıster ye ıster yanında yat...
böcük hanım..ve sayın bakan...:lepi:

yemeği yaktık yakmasına ama kendimizi affettirmek için daha uğraştırıcı ve şahane bir yemek yaptık duygum:lepi:

yemeği yaktık yakmasına ama kendimizi affettirmek için daha uğraştırıcı ve şahane bir yemek yaptık duygum:lepi:

ELLERINE SAGLIK ABLAM BENIM MUTLAKA ..YAPMIŞINDIR...:içelim:
AFIYET BAL SEKER OLSUN...a.s.Şeniz
AMAN YANAN YEMEK OLSUN HÜKÜMET YANMASINDA...:roflol::roflol:

bakanlar erken tatile girdi galiba fazla gözüken yok
veeeeeeee iyi uyklarrrrrrr

X