ben de hoşgeldm cnm kaydirigubbakcemile3
bacım dün den dediydim ya bugünü ailecek dışarda geçirdik çocukları gezidirdik sinema filan malum bugün onların günüydü :lepi:
aşk-ı memnu yu diom nan hepiciği 2 dizim var izlediğim
Gel anam bosver karsılıklı yakak ıkı tane salla gıtsın..morelım çok bozuk ...kocam olcak danayla kapıştık...
slm cnm hoşgeldn Şenizselam kızlar
ay sen baya kızmışın :teselli:oldu..okadar lafa bıde...
üff zati önemli bişi olsa şaşardım klasik karı-koca saçmalığıoğlanın sütü yoktu ben almadım o alcak dıye simdi problem oldu ben neden almamısım..
he nan inş. yarında benm günüm hihoyyythe hem 23 nisan hem doğum günü süper olmuştur valla keşkü sizin bebeniz olaydım :roflol::roflol: nese yarında sen fink atıcan artık kk buluşmasında :1closedeyes:
dizi işini anamadım sedoşş sürekli bişiler izliyo ayşegül öle kim neyi hangi gün çözemedim daha :tomato:
Gel anam bosver karsılıklı yakak ıkı tane salla gıtsın..
hoşgeldin canım a.s.selam kızlar
ay boşver ya hepsi aynı öküz yeminle. benimkide akşam ne lazım dedi şu bu dedim başka söle dedi yok bişi dedim gitmiş bi sürü ıvır zıvır almış gelmiş napmaya çalışıyosa artık. oturam onla birmi olam şimdioğlanın sütü yoktu ben almadım o alcak dıye simdi problem oldu ben neden almamısım..
Gel anam bosver karsılıklı yakak ıkı tane salla gıtsın..
bolbuldum böcükçüm pc bozuk demek benimkide öle valla zorla çalışıyoo yarım gün mü çalışıyosun bugün ayyy hava okadar güzelki evde durasım gelmiyo eşimde bugün eğitimdeee akşama doru gelicekkk:gitme:h geldın cnm
ben 2 gıbı cıkcam yalnız
evdede pc yok servıste:gitme:
merhabaa kızlarrrr!!zemuszemus
busemm böcükk öptümmm şekerlerr!!Şeniz