gı senin ışığın sarı:jeyyar: sende gecelerin kuşlarındansın gel 2 cikcikliyelim kısssırnaşık şey
kızımm ben KK KRO kart üyesiyimdelikafadulden hıhhhhh:dilcikar:gı senin ışığın sarıbizimki yeşil.
ben sanıyodum herhalde işi oluyor girip girip çıkıyor.kaydirigubbakcemile3
senemceg sen napıyon :jeyyar:
he heee kim kimi bastı :) kız su askı memnu konusuna cvp yazmadın dimi sen emdev?
vay canınaakızımm ben KK KRO kart üyesiyimdelikafadulden hıhhhhh:dilcikar:
ondan böyle yanar dönerliyim ,bukalemun gibiyim kro kartım dolayısı ile ,sinsilik ve ajanlık yapabilürüm yaniii:roflol::roflol:
gı senin ışığın sarıbizimki yeşil.
ben sanıyodum herhalde işi oluyor girip girip çıkıyor.kaydirigubbakcemile3
senemceg sen napıyon :jeyyar:
canım ,bazı hast ve dr.larla anlaşmalı site %10 inidirm var...pandora bende alsammı diye düşünüyorum kk kart
ama sonra diyorumki ne olacak alınca ?
yok ya hiç te merak sarmadım ,bir ara bastım ,tarla var kız var ,kürek var ,basıom kız hep dönüo vs ...sıkıldım ...bir daha da bakmadım dazemuszemusfacebkta farmwille oynuyormusunuz peki?
CADIARZU hmm iyi düşünmüşlercanım ,bazı hast ve dr.larla anlaşmalı site %10 inidirm var...
tüp bebek ,estetik ameliyat,tatil sitesi vs ...ve ne bileyim yanii,sürekli bulunduğum ve nette olma amacım olan bir site ,artısı ve eksisi ile beni dıyuran ve isteklerime cvp veren ,paylaşım yaşadığım bir platform diyerek aldım ben ...
sen ne dersin bilemem...yerimseniben
??? bu ne kız,benim imzam nerde ...?soru işareti neay gı
canım ,bazı hast ve dr.larla anlaşmalı site %10 inidirm var...
tüp bebek ,estetik ameliyat,tatil sitesi vs ...ve ne bileyim yanii,sürekli bulunduğum ve nette olma amacım olan bir site ,artısı ve eksisi ile beni dıyuran ve isteklerime cvp veren ,paylaşım yaşadığım bir platform diyerek aldım ben ...
sen ne dersin bilemem...yerimseniben
ben bi kere girdim sıkıntı bastı çıktımfacebkta farmwille oynuyormusunuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?