K.K 'nın qece kuşları kulübü :d

bu saatlerde pek kimse olmuyor ,genelde uyuyo kk halkı ama bizim gibi gece kuşları sabahı eder burada o ayrıkaydirigubbakcemile4

evet ya noldu ben geç geldim neler oldu ?
arkadaşının birinin eşi aşk-ı memnu dizisinden rol için çağırılmış...millet kafaya alma,ve dalga konusu haline getirmiş ama öyle böyle değil... çok kötü bir dille ...sonra kazen olaya el atınca tabii,banlanan banlanana...

olay başka bir topicte geçti toplamda 6-7 kişi banlandı sanırım fazla da olabilir.

ortaya karışık - bir önerim var- aşkı memnu da rol isimli topicte oldu benim dediğim...

20 ye yakın kişi banlandı....
6-7 den falza yanii...
insanların umutları ve heyecanları ile dalga geçilirse sonu bu olur...
empati yapmak gerek,önce karşındakinin yerine koyup kendini onun penceresinden bakıp ,o ışığı görmelisin ki,doğru ve yerinde yorup yapabilesin ...
ama yazık ki ,gheyik yapmak ikişileri rencide edip aşağılamak daha cazip gelebiliyor ki,
bu hiçte insancıl bir yaklaşım değil!!
bugün sen ona yarın başkaları sana....
kadınlar kulubunde kadınlar birbirini ezip,aşağıya çekme telaşına kapılmış gidiyor ,bunları görünce kadın kadının dilinden acaba ne kadarını anlar diyebiliyorum:umursamaz:

ben daha yeni hamileyim ve hamileliğimi öğrendiğimden beri elimde olmadan gündüz saat 2-3 ' e kadar uyuduğum için gece de uyku tutmuyor. dengem kaydı birazcık yatma kalkma saatlerim değişti . esnedi diyelim

benim de rutim budur...
gece oturmalarını severim ,kafa dinleme ,günün yorgunluğunu atma benim ki,
sessizliğimi yaşıyorum, ama kısmen ,kızım hala ayaktaakannehir

haklısın pandora... bu arada ben senin isminin yanındaki yuvarlağı sarı görüyorum çıktın sanıyorum ama çıkmamışsın

evet pandora haklısın tabi olay çok büyümüş ..neyse
bahar hayırlısı olsun cnm şunu bil kızanın da senin gibi gece yarısına kadar uyumayacak
:emir_bebek:
ben de senin gibiydim şimdi oğulm saat 12den önce asla uyumuyor
öğlen desen köpek geliyo öcü gelio diye zorla uyutuyorum
baban gezmeye götürecek diye uyutursam uyanır uyanmaz babasını arıyo gelmezse aglıyo
yandın anam yandın....

buradayım canım ...kaydirigubbakcemile5
al _bahar hayırlısı olsun canım ...
allah sağlıkla doğumunu nasip etsin inşallah ,allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan
benim kızım 5 yaşına girecek bu ayın sonunda ,ve uykuyu sevmez gecelere bayılır..takılıoyor benimle...

ne güzel anne kız takılıyorsunuz pandora. peki iş hayatınız ne durumda hanımlar ?
ben çalışmadığım için yatış kalkış saatlerim sorun teşkil etmiyor

Back