K.K 'nın qece kuşları kulübü :d

ne güzel anne kız takılıyorsunuz pandora. peki iş hayatınız ne durumda hanımlar ?
ben çalışmadığım için yatış kalkış saatlerim sorun teşkil etmiyor
canım ben kızım olduktan sonra artık çalışmıyorum ,ilerde ne olur bilemiyorum ama açıkçası çok pis alıştım ben bu ev durumuna,şikayetçi değilim ,ama şu var ki,ev hanımlığı da çok zormuş yaaa...a.s
artık örgü örebiliyorum bile,düşünsenize :dance::sm_cool:

Ben örgüyü çok severim bu arada bi kazak basladım kendime rengarwenk yapacagım
10sıra pembe,10 sıra beyaz,yeşil,sarı...öyle örüyom örmesi de cok zevkli
ne zaman biter bilmiyorum
siz bişeyler yapıyor musunuz

bende çok korkuyorum biliyormusunuz kilo almaktan . hayatım boyunca hep zayıftım. 52 kg ile hamile kaldım. şuan 2,5 aulık hamileyim 2 kg verip 50 kg ye düştüm. şimdi böyle ama 4. aydan sonra atom bombası olursam diye korkuyorum :kedi:

kıs pandora fizigini çok güsel yani doğum yapmış bi bayan olarak tebrik ettim seni kanımcaaa
tşk ederim canım ...:asigim:
ben 15 kg almıştım totalde zaten ,çocuk pörtleyince kilolarda o anda gitti desem yeri...2 ay sonra bu halime geldim ...ama şimdi kilo alma çabam var ...a.s

ben örmüyorum hiçbirşey. örmeyi bilmiyorum daha doğrusu.. ama bilsem kendime bere, atkı ve eldiven yapardım çeşit çeşit...

ben ördüklerimi ara ara koyuyorum buradaki örgü bölümüne ,hatta bu akşam kzıma kürk yelek diktim zemuszemus

al _bahar hiç endişelenme ,bilinçli olduktan sonra kilolar problem olmaz...
dr. kontrolünde olacaksın zaten..fazla almak ta iyi değil ,az almak ta...

bir de klozet takımı yapmıştım ben banyoma ,
ondan artan peluş kürkle de kızıma yelek yapıyorumm:hulya:

kıslar ben 54 le hamile kaldım 74 le doğpuma girdim düşünün yusyuvarlak olmuştum
simdi 55.Ama daha da ince olsam iyi olur kızken 51 52 falandm işte.
Ama hamileyken iştahım çok acıktı bulantım olmadı..
hem içim içimi kemiriyordu bilmiyorum yaa
bahar ye anacım ac durma kilo almamak için

2-3 kg fazlaığı sorun etme...
allah korusun ,bir hastalık geçirsek 2-3 kg veriyoruz zaten ya ,onu da ona sakla...allah egirgesin tabii de...akannehir

iştahım yokki inanın iştahla yediğim tek şey cherry domates tuzlayıp tuzlayıp yiyorum. arada canımın çok çektiği şeylerde oluyor ama tadımlık azcık yiyorum canımın istemedi geçiyor.

pandora maşallahın var klozet takımı dikmek ne demek ? belkide sana kolay geliyordur artık el becerine bağlı olarak. ama benim hiç o konularda becerim yokki varsada farkedecek ortam olmadı hiç.

bende süsü örgüyü çok severim dikiş mak. da almak istiyorum
ama bircok seye zamanım yok belkide ben zman bulamıyorum..

yok kızlar ya bakmayın ,çok maharetli olduğumdan değil,üretmeyi ve tasarlamayı seviyorum ben sadece ,dikiş makinası aldım ama daha kursuna gidemedim,uyduruk kaydırık ,yaptım bişiler yani,profesyonelce diil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…