Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3ck cik cik cikkkk cikkkkkkkkkkdelikafaduldenzemuszemus ooo bayaa kuş var bu akşam gözlerim kamaştııııaklinialirimsmile
nie titrek titrek ötüyon kıscik ik ik eyvahedigeldismile
nie titrek titrek ötüyon kıs
azer bülbül kılıklı :mymeka::roflol::roflol:
doğru düzgün şakııııııııı
hihoyyytbak bunun gibi delikafadulden
avcının totosunda pireler uçuyodur kıs..avcı şimdi ostura ostura şakıyodur yatağında...delikafadulden:roflol:eli sapanlı avcı görmüştür belkiii:ecrin_bebek:
öt öt dönde arkana bak bir ne var öt :roflol:ayyy şimdik gülmekten ölcem
emdev korkma canım öt sennn :roflol: :roflol:
cikk cik cik cikkkkkkkkkkk :sm_cool:
ben maydonoz satan sesi yorgun bi tezzeyim tememmı :hulya:nie titrek titrek ötüyon kıs
azer bülbül kılıklı :mymeka::roflol::roflol:
doğru düzgün şakııııııııı
hihoyyytbak bunun gibi delikafadulden
maydonozu satcağına ye,sestellerine açar delüüüüü:sm_cool:ben maydonoz satan sesi yorgun bi tezzeyim tememmı :hulya:
aklinialirimsmile
:roflol:ayyy şimdik gülmekten ölcem
emdev korkma canım öt sennn :roflol: :roflol:
cikk cik cik cikkkkkkkkkkk :sm_cool:
dereotuda sattım delikafaduldenmaydonozu satcağına ye,sestellerine açar delüüüüü:sm_cool:
sanada dereotu verelim ,o da bağırsaklara iyi gelir ,accık motoru bozarsım emme olsun :roflol:maydanozu hiç sefmiom beea...
yime kakala millete :))
sen dişlerini fırçalamzsan o kaça kaça en son totodan da çıkar zaten :jeyyar::mymeka::dance:maydonoz dişe kaçan bişeydir büyük dişini kaplar gülerken nene gibi gösterir :ecrin_bebek: