K.K 'nın qece kuşları kulübü :d

:)))

ben aç karınla çok içince çok sert çarpmış. gece 2 den sonra kopmuşum zaten..:)

hastaneye götürünce dr. neyin var diye soruyomuş. kocam var demişim.:) dr. onu biliyoz başka neyin var demiş köpeklerim var demişim:)))
sonra dr.da miden bulanıyormu demişimm:) adama kusmuşum. al sana der gibi..:) bugün kocam anlattıkça güldüm.

er ca gecmis olsun canim kaydirigubbakcemile3cok guldum kusura bakma basindan gecenler hem komik hem tehlikeliCADIARZU

:) yeni yıla kötü giriş yaptım inş. bu yıl böyle sarhoş geçmez içip içip dalarım siteye bak:içelim:

:) yeni yıla kötü giriş yaptım inş. bu yıl böyle sarhoş geçmez içip içip dalarım siteye bak:içelim:

bende yeni yila oturarak yanliz girdim:çok üzgünüm:
cok istedigimiz halde esimle birlikte olamadik. islerinden dolayi.
butun yil esimden ayrimi kalicam simdimafoldumben

er ca gecmis olsun canim kaydirigubbakcemile3cok guldum kusura bakma basindan gecenler hem komik hem tehlikeliCADIARZU

evet canım. büyük ihtimal zehirlenmişim. çünkü 5 saat kadar hiç kendime gelmemişim. gözlerimi açmamışım. eşim çok telaşlanmış...yolda ve barda fena dağıtınca anneme getirmiş üstümü değiştirmişler saçımı yıkamış kurutmuş iyice giydirip hastaneye götürmüş. bu arada hep kucakta taşımış hiç yürümemişm. bilinç kapalı deli deli konuşmuşum:)

eşim bugün anlattıkça gülmekten ölüyom:) buzalı inek gibi böööööğğ diyordun sürekli diyo.
bugün kayınvalideme gittik orada anlatıyo eşim hastanede olanları kayınvalidemde diyor ki niye sadece kocam var diyosun bende varım ya diyooo:roflol:

ay çatladım yaa...sırnaşık şey

ama tüm gün midem kötüydü hala düzgünce bişiy yiyemedim.

bende yeni yila oturarak yanliz girdim:çok üzgünüm:
cok istedigimiz halde esimle birlikte olamadik. islerinden dolayi.
butun yil esimden ayrimi kalicam simdimafoldumben

yok canım Allah korusun. olur mu hiç öyle şey..:)

lafın gelişi espiri o inanış. ben de bütün yıl içip sapıtçam mıkaydirigubbakcemile2

kendine dikkat et .fazla kacirmissin ickiyi.
allahtan esin yanindaymis.
yasadiklarin komik :roflol:bogurmeler felankaydirigubbakcemile3

hayatımda ilginç komik pis bir anı olacak 2010 :)

kociş annesine diyo ki bütün gece bu sarhoşu taşıdfım içince birde ağır saldı kendini diyo. kayınvalidem de olsuın yavrum seneyede bebek taşırsın:) içmez ozaman diyo... o da ayrı alem:)) kötü pis komik..:) ama eğlenceliydi be::)

eeee siz anlatın biraz da ne var ne yok.

ama bende varım aşk olsun ....:kedi:

yoksa beni beğenmiyormusunkaydirigubbakcemile2

bende midem rahatlasın diye sütümü ısıttım içinede uykum açılsın diye kahve koydum ikisi bir arada içiyom işte...

kociş gelir 1 saate kadar. onu bekliyom. şimdi annemdeyim. sonra eve gidicezzzzzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…