K.K 'nın qece kuşları kulübü :d

yasak demekle yasak olmuyo deseydin. apartman yönetmeliğinde yazması gerek. bize de dediler. ama birşey yapamadılar. 4. katta oturuyorum 2 köpeğimde girip çıkar hergün 2 kere:)

bizimde var akvaryumumuz:) çok eğlenceli oluyo..

bu arada eşim geldi ben çıkıyorum köprkleri gezdiricez sonradaa başbaşayızzz:kedi:

bayy bayyyŞeniz

gule gule hayirli sabahlar:)bir baska gece gorusuruzkaydirigubbakcemile4

yasak demekle yasak olmuyo deseydin. apartman yönetmeliğinde yazması gerek. bize de dediler. ama birşey yapamadılar. 4. katta oturuyorum 2 köpeğimde girip çıkar hergün 2 kere:)

bizimde var akvaryumumuz:) çok eğlenceli oluyo..

bu arada eşim geldi ben çıkıyorum köprkleri gezdiricez sonradaa başbaşayızzz:kedi:

bayy bayyyŞeniz

bu saattemi kiz zemuszemus iyi geceler cnm tanistigima sevindim opuyorumnanaktan

baliklar bana cok ruhsuz geliyor ana tankin icinde yasiyorlar ya o bakimdan.
ben kus kedi kopek olsa daha arkadas olduklarini hissedersin.
bide temas olucak hani dokunabileceksin.
ama baliga elini alip sevemiyorsun:)ama akvaryumdaki baliklarinda insanlara terapi etkisi sagladigi dusunuluyor.oda guzel birsey isteyen icin bir secenek.

cnm kedi ile ilgilenmesi zor diyor tanidigim herkez

birde ben kedileri severim ama onlara dokunamam ya tik gibi birsey hapşırmaya basliyorum hemenkaydirigubbakcemile3

bence senin kedi tuyune alerjin var ondan hapsurmaya basliyorsun.benim kardesimde oyle kedi gecse yanindan gozleri sulanir hapsirmaya baslar doktora gitti doktor birsuru test yapti killi tuylu hayvanlara alerjin var demis.

bence senin kedi tuyune alerjin var ondan hapsurmaya basliyorsun.benim kardesimde oyle kedi gecse yanindan gozleri sulanir hapsirmaya baslar doktora gitti doktor birsuru test yapti killi tuylu hayvanlara alerjin var demis.

olabilir ama benimki sadece kedilere ozel ya kaydirigubbakcemile3

neyse cnm ben kacar hayirli sabahlar sana sen daha burdasin anlasilan opuyorumnanaktan

qünaydın kızlar..
oo ben en son bıraktığımda sayfa 11 lerdeydi
maşallah coşmuş burası :hulya:

gule gule hayirli sabahlar:)bir baska gece gorusuruzkaydirigubbakcemile4
evet canımben her gece net kopmadıkça buralardayım artık:)
bu saattemi kiz zemuszemus iyi geceler cnm tanistigima sevindim opuyorumnanaktan

evet canım köpüşleri bir uyanınca 4-5 gibi gezdiriyoruz. birde sabah kocacım işten gelince 4-5 gibi...
qünaydın kızlar..
oo ben en son bıraktığımda sayfa 11 lerdeydi
maşallah coşmuş burası :hulya:

günaydın.. ve iyi akşamlar ben şimdilik kaçıyorum... herkese mutlu yıllar..

ay kızlar ya ben qeceleri qelemiorum eskisi qibi..
anca eşimin koltukda falan uyuya kalması lazım qelebilmem için kaydirigubbakcemile3

heyyyyyyyyyyyyy Gece kuşlarııııııııııııı
nerdesinizzzzzzzz kaydirigubbakcemile4

huuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuu duyan var mıııııııııı :sinifsinif:

huuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuu duyan var mıııııııııı :sinifsinif:

ben geldim gece kuşları:))) yeni yılın ilk geecesi...

eee naber bakalllıım... nasıl geçti yeni yıl.

eğlenceli ama kötü bitti sonu:) çok pis sarhoş olmuşum. acilde serum yerken gözümü açtım.

neeeeeeeeeeee
kıs sen mannak mısın nen gebercekte allah korusun
aklın basına gweldimi bari
bende sarap içtim
gece sıcaklıktan uyuyamadım yani gündüz diyelim barii

Back