yasak demekle yasak olmuyo deseydin. apartman yönetmeliğinde yazması gerek. bize de dediler. ama birşey yapamadılar. 4. katta oturuyorum 2 köpeğimde girip çıkar hergün 2 kere:)
bizimde var akvaryumumuz:) çok eğlenceli oluyo..
bu arada eşim geldi ben çıkıyorum köprkleri gezdiricez sonradaa başbaşayızzz:kedi:
bayy bayyyŞeniz
yasak demekle yasak olmuyo deseydin. apartman yönetmeliğinde yazması gerek. bize de dediler. ama birşey yapamadılar. 4. katta oturuyorum 2 köpeğimde girip çıkar hergün 2 kere:)
bizimde var akvaryumumuz:) çok eğlenceli oluyo..
bu arada eşim geldi ben çıkıyorum köprkleri gezdiricez sonradaa başbaşayızzz:kedi:
bayy bayyyŞeniz
baliklar bana cok ruhsuz geliyor ana tankin icinde yasiyorlar ya o bakimdan.
ben kus kedi kopek olsa daha arkadas olduklarini hissedersin.
bide temas olucak hani dokunabileceksin.
ama baliga elini alip sevemiyorsun:)ama akvaryumdaki baliklarinda insanlara terapi etkisi sagladigi dusunuluyor.oda guzel birsey isteyen icin bir secenek.
bence senin kedi tuyune alerjin var ondan hapsurmaya basliyorsun.benim kardesimde oyle kedi gecse yanindan gozleri sulanir hapsirmaya baslar doktora gitti doktor birsuru test yapti killi tuylu hayvanlara alerjin var demis.
evet canımben her gece net kopmadıkça buralardayım artık:)gule gule hayirli sabahlar:)bir baska gece gorusuruz
bu saattemi kiz zemuszemus iyi geceler cnm tanistigima sevindim opuyorumnanaktan
qünaydın kızlar..
oo ben en son bıraktığımda sayfa 11 lerdeydi
maşallah coşmuş burası :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?