K.K 'nın qece kuşları kulübü :d

evet bu sene açıköğretim halkla ilişkilere başladım. daha öncede akdeniz üni.de okudum...:)

ee sen neler yapıoosun:)

iyi geceler pandoraopuyorumnanaktan

evet bu sene açıköğretim halkla ilişkilere başladım. daha öncede akdeniz üni.de okudum...:)

ee sen neler yapıoosun:)

iyi geceler pandoraopuyorumnanaktan

ben liseyi bitirdim ondan sonrada okumadim caliisyordum evlendikten sonra istende ciktim

öglene kadar uyurum yani anlayacagin aksama kadar evde pineklerim valla monoton bi hayat benimkisi iste

bende düğüne yakın çıktım iş arıyorum.... yani haber bekliyoz bu önümüzdeki ay belli olacak...

evdeyim bende hep eşim sabah 4 edoğru gelir... sabah7 gibi uyuruz. aşkama 5 de kalkar kahvaltı yaparız o işe gider. sabaha kadar onubeklerim. hep böyle..

iki tane köpüşüm var onların maması suyu gezmesi :) derken vakit geçiyo. monotonluk aynı işte.

belki soylemek istemezsin ama ben sorim kac kilosun cnmopuyorumnanaktan

canim beni sokakta gorsen gayet normal biriyim yani kilolu degilim. su an 50 kiloyum boyumda 157sadece gobeigim var. ve hep vardi.neden anlamiyorum.
ne basen ne kalca ne bacaklarim kalin.

bende 158 im:)) 48 kiloyum. 3 kilo aldım son 3 ayda.. normalde 44 45 iyiydi:)

amann bende 50 kiloyum ama yinede calı gibisin diyorlar bana ya sinirlerimi bozuyorlar

kemiğim falan ince minyonum yaa kötü durmuyo... normalim artı minik göbeğim var. ama kocamınkini geçmedim dhaa:)

düşünüyoz bu senenn, sonunda 2011 e doğru:)

kociş hep düşünüyoda önce iş diyorum.. birde köpüşler birraz daha yaşlansın.

düşünüyoz bu senenn, sonunda 2011 e doğru:)

kociş hep düşünüyoda önce iş diyorum.. birde köpüşler birraz daha yaşlansın.

ay sizin kopeklerinizmi var.
soyle tuylu tuylu olanlardanmi ben onlara seker olan kopekler diyorum:)onlardan korkmam ama tuysuzlerden cok korkuyorum.

biri rott..:) profilimdeki siyah olan hera.. biride minyatür pincher onun albümümde resmi yok. :) bu ikisi bende.
birde golden var fıstık. o da annemde kalıyor..:)

aslında 3 köpeğimiz var:) ikisi bende biri de annemde..

ya en kucuk sanirim golden olan cok seker ya.
bakislari felan gel beni sev beni oksa beni diyor sanki:)
esimde kedi istiyor eve bakim zor degilmi ya.

en küçük minyatür pinher ama orada resmi yok. 2 kilocuk bişiy:)rott 45 kilo golden de 27 kilo:)

evde bakımı zor.. mesela ben onların gezdiği alandaki halıları haldırdım. ortalığı günde ikii kere siliyorum.
halıyo çok yapışıyo tüyler.
mama masrafı ilgisi bakımı herşeyi zaman emek para istiyo..:)

ama biz çok seviyoruzz...:)

kediye bakmak daha zor. çünkü heryere zıplıyo ve gel git hayır gibi komutları öğretmek zor.
benim köpeklerimin 3e de eğitimli.

aslinda bende kopekleri kucuklugumden beri cok seviyorum evlenmeden once benim de vardi ama anneme birakmak zorunda kaldim apartmanda yasakmis neymis efendim apartmanimiza hayvan giremezmislaelaelaelaelae

bende baliklarla ilgilenmeye karar verdim buyuk bi akvaryum kurdum eve

yasak demekle yasak olmuyo deseydin. apartman yönetmeliğinde yazması gerek. bize de dediler. ama birşey yapamadılar. 4. katta oturuyorum 2 köpeğimde girip çıkar hergün 2 kere:)

bizimde var akvaryumumuz:) çok eğlenceli oluyo..

bu arada eşim geldi ben çıkıyorum köprkleri gezdiricez sonradaa başbaşayızzz:kedi:

bayy bayyyŞeniz

baliklar bana cok ruhsuz geliyor ana tankin icinde yasiyorlar ya o bakimdan.
ben kus kedi kopek olsa daha arkadas olduklarini hissedersin.
bide temas olucak hani dokunabileceksin.
ama baliga elini alip sevemiyorsun:)ama akvaryumdaki baliklarinda insanlara terapi etkisi sagladigi dusunuluyor.oda guzel birsey isteyen icin bir secenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…