Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşqeldin canımm kaydirigubbakcemile2
hoşgördüüük efenm opuyorumnanaktan
qece şerifleriniz hayırlı olsunuyku mu tutmadı .. topicimizin yeni kuşu kaydirigubbakcemile3 adını öğrene bilirmiyiz a.s.
ßende çok iyiyim kocişi uyuttum bi bakim dedim ne var ne yok kaydirigubbakcemile3 evet qüllerin solmadı suluyorum saat başı kaydirigubbakcemile3
Bayanlar buyrun size mis gibi bi türk kayfesi. Fincan çok hoşuma gitmedi ama bu seferlik elimizde bu var sositososito
![]()
Türk kahvesinide çok iyi yaparım bu arada dipnot düşmeden olmas kaydirigubbakcemile3
slm gece hatunları
bende yarın bi iş görüşmesine gideceğim...heyecanlıyım..uykumda gelmiyi..9 aydır boşum evdeyim..bu arada bir tüp bebek tedavi oldum ve negatifle sonuçlandi..bütün birikimimizi verdik denebilir..ikinciyide ekimde yaptırmayı düşünüyoruz ama biraz para biriktirmemiz lazım...eşimin maaşıyla geçiniyoz çok rahat ama birikmiyor...bakalım inşallah bu iş olurda birikim yaparım..kenara ne atsam kardır yani...dua edin bana :)
Allahım bütün hayırlı kapılarını açsın cnm :1hug:
slm gece hatunları
bende yarın bi iş görüşmesine gideceğim...heyecanlıyım..uykumda gelmiyi..9 aydır boşum evdeyim..bu arada bir tüp bebek tedavi oldum ve negatifle sonuçlandi..bütün birikimimizi verdik denebilir..ikinciyide ekimde yaptırmayı düşünüyoruz ama biraz para biriktirmemiz lazım...eşimin maaşıyla geçiniyoz çok rahat ama birikmiyor...bakalım inşallah bu iş olurda birikim yaparım..kenara ne atsam kardır yani...dua edin bana :)
Canım hoşgeldin..
İnşallah herşey gönlünce olur ..a.s.
Yeni işinde hayırlı ugurlu olsun inşallah![]()
Gece kuşlarının öncüsü mapusa düşmüş kaydirigubbakcemile3
hakkaten yavv...hemşomu mapusa atmışlar....:gitme: :gitme: