K.k nin altin kizlari, her telden sohbet icin buraya :)

ayy canim bilmemmi aylarca yasadim ben senin o dedigini
allah kavustursun evet tatlim resimdeki benim ama bulusmada tanistiklarim sagolsun resimde normal halimden cirkin oldugumu soylediler sırnaşık şey

sağol canım :1hug:
oo resimde oldukça güzel görünüyorsun zaten:lepi:

sagol canimmmm sırnaşık şey
ben de seni merak ettim amaa :eek:

hoşgeldin cnmm kaydirigubbakcemile2

mısırdanım sen aşırı bi pozitif energi saçıyosun o foto da ki görünüşünle:eek:

yawrukusum pozitif kelimesini benim dogusumla birlikte kullanmaya basladilar zaten :roflol::roflol::roflol::roflol:
aslinda bende hic bi halt yok ben bana karsidan gelen elektrigi yansitiyorum sadece yerimseniben

:)) üzülmeyelim yarın buluşuruzz yineee
gidip dinlensem iyi olacak yarın temizlik yapıcam dahaaaaaa

yawrukusum pozitif kelimesini benim dogusumla birlikte kullanmaya basladilar zaten :roflol::roflol::roflol::roflol:
aslinda bende hic bi halt yok ben bana karsidan gelen elektrigi yansitiyorum sadece yerimseniben

Şeniz cnm bnmm mısırdanımm ah bide ismini bilsemm :roflol:

kizlar hepiniz cok tatlisiniz gercekten hic gidesim yok ama icim parcalaniyo kocisimin haline ben kacar yarin 15.sayfadan itibaren okuycam kaynattiklarinizi hepinizi coookkkk optum hemde komacan komacan a.s.a.s.a.s.

kiz kalk cabukk sinavin var senin bak nerdeyse unutuyorum hemen bi kahve yap kendine de otur dersin basinaa :eek:klava::eek:klava::eek:klava:

bu saatte mi ders mi :1shok: bana çok uzak cnmm kafamçokkarıştı yarın başlıycam zaten bugün tesadüfen kaldım burda gitcektim yoksa yurda :sm_confused:

kizlar hepiniz cok tatlisiniz gercekten hic gidesim yok ama icim parcalaniyo kocisimin haline ben kacar yarin 15.sayfadan itibaren okuycam kaynattiklarinizi hepinizi coookkkk optum hemde komacan komacan a.s.a.s.a.s.

bende en kocaman öpücüğü yolluyorum sana teee burdan Şeniz

iyi gecelerrr değerlilerrrr
öpüyorum herkesi yarın gelirimmmm

sınavında başarılar canımmm

kaçtı ben

bizde seni öpüyoruz canım iyi geceleer:1hug:

X