Ben bilmiyorum yaa iş görüşmesine gittiğini eeeee nasıl geçti ne işi :1rolleyes:
Çok mu soru sordummkaydirigubbakcemile3
kusum bugun ustun koru is tanimi hakkinda konustuk yarin sabahtan gidicem gene giza ya bu sefer sartlari konusucaz insallah iki taraf icinde tatmin edici bi ortak payda buluruz insallah adam cimri degildire hadı canem anlat yaw..
ayy canim benim yaa insallah iyi gecicek sinavinsengözlerimebaksanabçok teşekkür ederm wala össde bile bu kadar heyecanlanmadım çok istiyorum nası uyucam bu gece bilmiorum
3 aydir patladim sikintidan biliyosun obur topicte yakinip duruyodum
tr gittigimizde misirda calistigim eski sirkete gidip beni sormuslar,tr tel imi istemisler ben ist deyken aradilar.bugun daha gorusme firsati bulabildik oda aksam ustu ustun koru
yarin tekrar gitcem busefer sabahtan ama
tekstil kimyasallari uzerine teknik destek icin ozetle is bu babyim :sm_confused:
cnm yurtdışına gitmek için başwurdum onun için ingilizce yeterlik sınawı..
inanın dua kadar rahatlatan bişi yok hepiniz içinizden bi geçirseniz bana yeter bile
içim pırpır wala sositososito
Ben bilmiyorum yaa iş görüşmesine gittiğini eeeee nasıl geçti ne işi :1rolleyes:
Çok mu soru sordummkaydirigubbakcemile3
cnm yurtdışına gitmek için başwurdum onun için ingilizce yeterlik sınawı..
inanın dua kadar rahatlatan bişi yok hepiniz içinizden bi geçirseniz bana yeter bile
içim pırpır wala sositososito
mısırdan cnm 3 tercih yaptım. almanya avusturya ve çek cumhuriyeti
wala ben össye kasmadım ama bu heyecanı anlatamam def gibi gerildim=)
yarın akşam ii haberlerimi paylaşıcam sizinle inşallahh
Ayy canım inş. çok güzel bir fırsatt güzel haberlerini bekliyoruz ama:1hug:
3 aydir patladim sikintidan biliyosun obur topicte yakinip duruyodum
tr gittigimizde misirda calistigim eski sirkete gidip beni sormuslar,tr tel imi istemisler ben ist deyken aradilar.bugun daha gorusme firsati bulabildik oda aksam ustu ustun koru
yarin tekrar gitcem busefer sabahtan ama
tekstil kimyasallari uzerine teknik destek icin ozetle is bu babyim :sm_confused:
mısırdan cnm 3 tercih yaptım. almanya avusturya ve çek cumhuriyeti
wala ben össye kasmadım ama bu heyecanı anlatamam def gibi gerildim=)
yarın akşam ii haberlerimi paylaşıcam sizinle inşallahh
Anladım canım inş. olur bende kaç aydır evdeyim patlıyorummm haklısın evde sıkılmakla:1hug:
Anladım canım inş. olur bende kaç aydır evdeyim patlıyorummm haklısın evde sıkılmakla:1hug:
insallah canim muhakkak bekliyorum haber vermeyi unutma sakin olurmu
disariya gitmenin sebebi ogrenimin devami icinmi
bilmemmi be tatlim uyuz bi kari yuzunden buldugun istende oldun
insallah en kisa zamanda icine sinicek bir is bulursun :Saruboceq:
Ayy ewt yaa senağlama
Sonra hastalık çıktı halen evdeyim bakalım ama hergün bi yerlere başvuruyorum cevap yokkk yaa:çok üzgünüm:
iyi gecelr mısırdan ve ekip...iyi geyikler..
Ayy ewt yaa senağlama
Sonra hastalık çıktı halen evdeyim bakalım ama hergün bi yerlere başvuruyorum cevap yokkk yaa:çok üzgünüm:
:a015::a015: