K.k nin altin kizlari, her telden sohbet icin buraya :)

Ayyyyyyyy ne ßayık ßir gün yaaaa Anti Pazarcıyım Anti Antiiiiiii.......mirmirmirmir

ıyi pazarLar topikkk
nabr kusum hosgeldin
cocuklugumdan beri nefret ederim ben pazar gunlerinden
farkli bisiler olsun die foruma giriyos goruyorumki hatunlarin buyuk kismi pazar gezmelerinde :mymeka:
tv de de bis yok yaa

nabr kusum hosgeldin
cocuklugumdan beri nefret ederim ben pazar gunlerinden
farkli bisiler olsun die foruma giriyos goruyorumki hatunlarin buyuk kismi pazar gezmelerinde :mymeka:
tv de de bis yok yaa

sen de cık koci$le geeeez......ßen de nefret etmi$imdirr ıyyyy şakkıdı

sen de cık koci$le geeeez......ßen de nefret etmi$imdirr ıyyyy şakkıdı

hii olduu kocayi buldumda gezmesi kaldi
yawru burda sadece cuma gunleri tatlil oluyo musluman ulkeya goyya
pazar haftanin ikinci gunu anliycagin
hem sen nie evdesin gezsene sefkilinle :mymeka: catlak pazar pazar ne isin var evde klava:

hii olduu kocayi buldumda gezmesi kaldi
yawru burda sadece cuma gunleri tatlil oluyo musluman ulkeya goyya
pazar haftanin ikinci gunu anliycagin
hem sen nie evdesin gezsene sefkilinle :mymeka: catlak pazar pazar ne isin var evde klava:

Göööööyyaa :roflol:

Cıkcam zuzu saatimiz var :jeyyar:

ve aLeyküm Hi ho$ geLdn zißidicimm

yok canım sole bi çevre yaptım hava guneşli eccik ısınayım dedim tatlım sen hangi ulkedesin canım cuma tatıl deyınce dikkatımı cektisengözlerimebaksanab

yok canım sole bi çevre yaptım hava guneşli eccik ısınayım dedim tatlım sen hangi ulkedesin canım cuma tatıl deyınce dikkatımı cektisengözlerimebaksanab
misirdayim canim ben alkisalkisalkis
mısırdan mrb canım nehaber
hosgeldin ablacim allaha sukur iyiyim camasir bulasik ole yuvarlanip gidiyoruz kaydirigubbakcemile2
slmmm kimler var bakalım
ben variimmmm kaydirigubbakcemile5
mısırdan işe başladınmı canım

yok ablacim cevap gelmediki adam umut lu onusmustu aslinda ama ses soluk yok iste \

benim is partnerim mayista gelicekti misir a belki onun gelisini bekliyodur cevap vermek icin diye umut icinde oyaliyorum kendimi iste

selam kızlar pazarımız vardı gttim biraz alış veriş birazda gezinip geldim ablacımla

slm canlar ıyı pazarlar dılıyom hepunuze:) a.s. a.s. a.s. mısırdanımmm opum senı cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…