K.k nin altin kizlari, her telden sohbet icin buraya :)

bakin ne buldum

:roflol::roflol::roflol:

Kaynana olmak sanattır...

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.

Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.

Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.

Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:

'- Tahmin ettin mi' diye.

Anne duraksamadan cevap verir:

'- Ortadaki kızılsaçlı.'

Oğlan hayretle annesine sorar: '- İnanılmaz, nasıl bildin?..'

Anne cevap verir:

'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'

eee kocis demiyomu pc yle oglandan bana sira gelmiyo die :eek:kaydirigubbakcemile3

bende ist la gidince dedim ablama oglanlarin birini bana ver ben bakim oyalanirim die

vermedi uyuss :mymeka:
ufakligi alir oyalanirdim :roflol::roflol::roflol:

ha bide o var onada vakit ayırıyoz
gecede yaklaşık 11 sularında beraber pc açıyoruz
oturuyoruz yan yana hem birbirimizle muabbet ediyoruz hemde pc de vakit geçiriyoruz:teytey::teytey:

kızlarr size doyum olmaz
ama çıkmam lazım
malum sıra oğluşta
iki yazı yazdırmadı yaw

bakin ne buldum

Kaynana olmak sanattır...

Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.

Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.

Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.

Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:

'- Tahmin ettin mi' diye.

Anne duraksamadan cevap verir:

'- Ortadaki kızılsaçlı.'

Oğlan hayretle annesine sorar: '- İnanılmaz, nasıl bildin?..'

Anne cevap verir:

'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'

Allah seni iyi etsinkaydirigubbakcemile3çok güldüm:roflol::roflol::roflol:

ne gülüyon yaw
napalım ne yardan ne selden
(hoş o laf tam öylemiydi emin değilim)
öpüyorum seni görüşürüz

ne gülüyon yaw
napalım ne yardan ne selden
(hoş o laf tam öylemiydi emin değilim)
öpüyorum seni görüşürüz

kiz kocayla pc basinda zaman geciriyos dedin ona guldum
napiyosunuz iki kisi arabayarisi falanmi oynuyosunuz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

azicik cansikintini gecirebildiyse ne mutlu bana caniimmm ŞenizŞenizŞeniz
canlandım biraz iyi geldi valla...kaydirigubbakcemile2tatLummm bişi sorcam sana.CADIARZU benim arkidiş mısırdan lotus flower diye bir koku getirmiş. yağ gibi. küçük şişede..mısırda ünlü bir kokuymuş:uhm:...hakkında bilgin var mı kuşum...özel bişi mi...ona göre tüketeceğim...kaydirigubbakcemile3

Selam,Kizlar! Ben de buradayim.........zaman buldukca a.s.
bol bol gel canim bekleriz seni muhabbete
canlandım biraz iyi geldi valla...kaydirigubbakcemile2tatLummm bişi sorcam sana.CADIARZU benim arkidiş mısırdan lotus flower diye bir koku getirmiş. yağ gibi. küçük şişede..mısırda ünlü bir kokuymuş:uhm:...hakkında bilgin var mı kuşum...özel bişi mi...ona göre tüketeceğim...kaydirigubbakcemile3

ben daha once duydum diyemem ama arastiririm canim senin icin

sen naptin google earth i indirip baktinmi evime :smiley-cool:

bol bol gel canim bekleriz seni muhabbete

ben daha once duydum diyemem ama arastiririm canim senin icin

sen naptin google earth i indirip baktinmi evime :smiley-cool:
ben sana resim eklerim şimdük...araştırma himen.belki görünce hatırlarsın.çok turistik bişiyse peynir ekmek gibi tüketiliyorsa oralarda, kullanırım biter.:nazar: değilse saklarım accık forsum olur nan.-tatlicadiarzu-

baktım google earth'te evini göremedim şekerimkaydirigubbakcemile

bak nediyo nette

Mısırda en güzel parfümler “lotus ve Papirüs” bitkilerinden üretilmektedir. Lotus flower ile Papyrus flower bunların en ünlülerinden. Nefertity ve Ramses parfümleri de en gözde olanlardan. Kırk çeşit parfümün eski ve doğal yöntemlerle üretildiği atölyede satışlar üst seviyede. Hatta dünyanın neresinde olursanız olun buraya sipariş verip istediğinizi de getirmek imkânınız bulunmaktadır.
dur en kisa zamanda el halile gidersem arayip bulcam lotus cicegi parfumunu delikafadulden

vayyy ben öyle zırt pırt sürüp durmiyim o zamandelikafadulden
bak resim ekledim:CüvCüv:accuk bulank çıktıkötükedihüsoidare eta.s
bendeki böyl bişi işte...:lepi:
b2k3015.jpg

lotus çiçeği oralarda meşhurdur bildiğim kadarıynannn
ben bilmiyordum:1no2: arkidişime birdaha teşekkür edeyim kıymetli bişi almışhihoyyyt kokusu kalıcı değil ama bileğime buynuma filan sürüyorum.yağ gibi zaten pıs pıs yapılmıyorsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

lotus çiçeği oralarda meşhurdur bildiğim kadarıynannn

papirus ve lotus buranin en meshur bitkileri onu biliyodum ama parfumunu ilk duymustum :uhm:
misk ve amber de cok kullaniyolar

vayyy ben öyle zırt pırt sürüp durmiyim o zamandelikafadulden
bak resim ekledim:CüvCüv:accuk bulank çıktıkötükedihüsoidare eta.s
bendeki böyl bişi işte...:lepi:
b2k3015.jpg

ayy ben bunu biliyorum buranin el halil die bizim misir carsisina benziyen bi carsisi var orda satiyolar bole bizim acik parfum mantigiyla satilan esenslari
kiz ben sana getiririm insallah ekimde geldigimizde bulusma yapcazya tekrar :lepi:

X